image001

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΤΡΙΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ: 10.00- 14.00

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Τρέχουσες:

-ΜΟΝΙΜΗ ΕΚΘΕΣΗ, 1ος όροφος

-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΩΡΕΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ, 1ος όροφος

-STUDY COLLECTION, ΖΕΔΕΤ, Δώμα ΖΕΔΕΤ

-“DEBRA RAPOPORT: FROM THE STREETS OF NEW YORK” Η έκθεση παίρνει παράταση και θα παραμείνει μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2020, 2ος όροφος

Προσεχώς:

-“Σύγχρονο Καλλιτεχνικό Τσέχικο Κόσμημα» Νοέμβριος 2020- Ιανουάριος 2021

-Η έκθεση «Form Follows Function: 200 + 200” για την επέτειο των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821, δεν θα ανοίξει στις 19 Ιανουαρίου 2021. Θα μετακινηθεί για το φθινόπωρο του 2021 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Περισσότερα για τις εκθέσεις στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΖΕΜ & ΖΕΔΕΤ

16 ΙΟΥΝΙΟΥ – 15 ΙΟΥΛΙΟΥ. Τα ζωντανά εργαστήρια καλλιτεχνών θα είναι ανοιχτά με Έλληνες μαθητές που εκπονούν την πρακτική τους.

1 ΙΟΥΛΙΟΥ – 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Τα ζωντανά εργαστήρια καλλιτεχνών θα είναι ανοιχτά με διεθνής καλλιτέχνες

Περισσότερα στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΣΠΕΔΟΣ

Θα ανακοινωθούν ημερομηνίες για την αντικατάσταση όλων των προγραμμάτων που αναβλήθηκαν και των νέων που θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου.

Περισσότερα στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιούνται σε πολύ μικρές ομάδες 10.00 – 14.00. Για την καλύτερη και ασφαλή οργάνωση παρακαλούμε επικοινωνήστε για κράτηση εγκαίρως.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τα προγράμματα στο Μουσείο ή στο χώρο του σχολείο θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε, στείλτε τη βαθμίδα, το όνομα του σχολείου, τον αριθμό παιδιών που θέλετε να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα και θα σας αποστείλουμε τα προγράμματα και τον τρόπο λειτουργίας τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

DSC01364

MUSEUM SHOP

Ανοιχτό καθημερινά σε ώρες λειτουργίες του Μουσείου.

Συνιστάται η τηλεφωνική ή/και διαδικτυακή επικοινωνία για παραγγελίες και διανομές.

Για τους Χορηγούς και Φίλους του Μουσείου μπορείτε να αναζητήσετε τα νέα προνόμια με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

H βιβλιοθήκη δεν θα επαναλειτουργήσει προσωρινά παρά μόνο για ειδική έρευνα και κατόπιν ραντεβού. Για ραντεβού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Το καφενείο θα λειτουργεί με προϊόντα μόνο σε πακέτο.

Βασικά μέτρα για την ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων

-Παρακαλούμε φοράτε μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο Μουσείο. Μπορείτε να την προμηθευτείτε και κατά την είσοδο σας.

-Πλένετε ή/και απολυμαίνετε τα χέρια σας όσο πιο συχνά μπορείτε

-Κρατάτε αποστάσεις και ακολουθήστε τις οδηγίες των υπαλλήλων του Μουσείου

Kαλλισπέρη 12, Ακρόπολη, Αθήνα 117 42

+30 2109221044