DSC 6093

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας συμπαραστάθηκε και παραβρέθηκε στο αντιμάθημα  των σπουδαστών  της  Δραματικής Σχολής του, που πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή 5/3 στην Πλατεία Γεωργίου, με σκοπό την διεκδίκηση, από το ΥΠΠΟΑ, της άμεσης λειτουργίας της Σχολής με όλα τα μέτρα προστασίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρουσία του προέδρου του ΔΣ του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας Πέτρου Βάη και του μέλους του συμβουλίου Μαίρης Νικολάου. Τη συμπαράστασή του στους σπουδαστές της Σχολής εξέφρασαν μέσω του Προέδρου ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης καθώς και μέλη του ΔΣ.

Οι σπουδαστές απαίτησαν για άλλη μία φορά το άνοιγμα των σχολών τονίζοντας ότι δεν κάνουν εκπτώσεις στις σπουδές τους και ότι δεν χαρίζουν σε κανέναν τις ζωές και το μέλλον τους.

DSC 6088

Μεταξύ άλλων διεκδικούν:

  • Να ανοίξουν οι χώροι πολιτισμού με τα κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Να ανοίξουν όλες οι καλλιτεχνικές σχολές με τα κατάλληλα υγειονομικά πρωτόκολλα.
  • Οικονομική στήριξη για όλους τους φοιτητές, που το έχουν ανάγκη, μαζί με αυτονόητα σπουδαστικά δικαιώματα, όπως χορήγηση πάσο, μείωση ενοικίου.
  • Να αποσαφηνιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα διεξαχθούν οι προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις δεδομένου του ιδιαίτερου χαρακτήρα αυτού του έτους.