EUROPA 5

Η παράσταση Europa, βασισμένη στην αριστουργηματική ομώνυμη ταινία του αιρετικού Δανού σκηνοθέτη Λαρς φον Τρίερ, επιστρέφει στην GNO TV για δύο δωρεάν προβολές στις 7 και 8 Μαΐου 2021 στις 21.00. Η θεατρική μεταφορά του Europa φέρει την υπογραφή του Κώστα Παπακωστόπουλου, διακεκριμένου σκηνοθέτη, ιδρυτή και καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνογερμανικού Θεάτρου, το οποίο γιορτάζει 30 χρόνια δημιουργικής πορείας στη Γερμανία.  

 EUROPA 2

Το Europa, το οποίο αποτελεί συμπαραγωγή του Ελληνογερμανικού Θεάτρου με την Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, θα είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσω του nationalopera.gr/GNOTV αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στα γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλους.  

H διεθνής παραγωγή του έργου Europa και η παρουσίασή του σε Eλλάδα και Γερμανία πραγματοποιείται με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) [www.SNF.orgπρος το Ελληνογερμανικό Θέατρο, ενώ παράλληλα η GNO TV υλοποιείται μέσω της δωρεάς του ΙΣΝ για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.