SYRANO

Πρωταγωνιστεί ο Λευτέρης Ελευθερίου

Από 29 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Κάππα

Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που συζητήθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, ετοιμάζεται για ακόμα μία ανατρεπτική κίνηση. Θα συμμετέχει live επί σκηνής στο ανέβασμα ενός από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, το αριστούργημα του Edmond Rostand "Συρανό ντε Μπερζεράκ", σε σκηνοθεσία του Ηλία Καρελλά.

Μετά την προηγούμενη συνεργασία τους με τον σκηνοθέτη και σκιοπαίκτη Ηλία Καρελλά στις πετυχημένες παραστάσεις “Ορνιθες” και “Οι πεντάμορφοι και το κέρας”, οι ανήσυχοι και απρόβλεπτοι String Demons φέρνουν ζωντανά στη σκηνή του θεάτρου Κάππα, τη μουσική τους «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο!

Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, θα ερμηνεύσει μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Στην παράσταση που θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2019, ο Ηλίας Καρελλάς συνδυάζει επί σκηνής ηθοποιούς, χορευτές, ζωντανή μουσική και σύγχρονο θέατρο σκιών, σε απόδοση - προσαρμογή στα ελληνικά της Χαράς Γιαννακοπούλου.


Θέατρο Κάππα - Παιδική σκηνή Ηλία Καρελλά
 Κυψέλης 2
Πρώτη παράσταση: 29 Σεπτεμβρίου 2019

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί για το κοινό και από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30 το πρωί οργανωμένες παραστάσεις σχολείων

Τιμές εισιτηρίων:

12€ (ενήλικας), 8€ (παιδικό, ανέργων, πολυτέκνων, τριτέκνων με την επίδειξη κάρτας)

Πληροφορίες για την παιδική σκηνή / Κρατήσεις για σχολεία, συλλόγους και ομάδες: 210 7777104 & 210 7777124