Run All Night poster

RUN ALL NIGHT

Πρωταγωνιστούν:

Λίαμ Νίσον, Έντ Χάρις, Τζόελ Κίναμαν, Κόμον, Βίνσεντ Ντ’Ονόφριο


Σκηνοθεσία/ Σενάριο:ΖομΚολέ-Σερά
Σενάριο: Μπραντ Ίνγκελσμπι

Παραγωγή:Ρόϊ Λι, Μπρούκλιν Γουίβερ, Μάικλ Τάντρος
Φωτογραφία:Μάρτιν Ρούε
Καλλιτεχνική Διεύθυνση Σάρον Σέιμουρ

Μοντάζ:Ντιρκ Βέστερβελτ
Μουσική:Τομ Χόλκενμποργκ (
JunkieXL)

Κοστούμια: Κάθριν Μαρί Τόμας
Διάρκεια:114’
Ημερομηνία Εξόδου:12 Απριλίου (Κυριακή του Πάσχα)
Διανομή:
Tanweer

Σε αυτή την περιπέτεια δράσης, ο βιρτουόζος εκτελεστής του Μπρούκλιν, Τζίμι Κόνλον παλαιότερα γνωστός και ως «νεκροθάφτης». Βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο καλύτερός του φίλος και αφεντικό της μαφίας αρχίζει και πληρώνει τα λάθη του παρελθόντος. Συγχρόνως, ένας επίμονος ντετέκτιβ βρίσκεται στα χνάρια του και ο γιος του, τον οποίο έχει εγκαταλείψει χρόνια πριν, γίνεται στόχος δολοφονίας. Ο Τζίμι, θα πρέπει μέσα σε μία νύχτα να διαλέξει πλευρά.

Έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη τύψεις για το παρελθόν του,  γεμάτη από λάθη που έχει κάνει και δεν θα μπορέσει να πάρει ποτέ πίσω. Οι αποφάσεις του τον κυνηγούν και τον πληγώνουν. Του κυριεύουν το μυαλό με το που ανοίγει τα μάτια του το πρωί και στοιχειώνουν τα όνειρά του το βράδυ. Και την ίδια στιγμή, πληγώνουν τόσο τον ίδιο αλλά, ακόμα χειρότερο, και εκείνους που αγαπά.

Είναι Χριστούγεννα και ο Τζίμι ζει ολομόναχος σε ένα βρώμικο και σκοτεινό διαμέρισμα στο Μπρούκλιν, αποξενωμένος από την οικογένειά του. Και ξαφνικά, παίρνει μία καθοριστική απόφαση να περισώσει ό,τι έχει απομείνει από τη ζωή του.