kiklis v6

Αθήνα, Παρίσι, Ρώμη, Νέα Υόρκη... 
Ατμόσφαιρα γαλλικού cabaret, άρωμα νεουορκεζικου jazz club, μελωδίες αθηναϊκών μπουάτ, όλα σε μια μοναδική βραδιά, σε μια 2ωρη μουσική παράσταση που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα και θα σας ικανοποιήσει πολύ...!
Ο Δημήτρης Κίκλης, έχοντας τις καλύτερες συνεργασίες στο ενεργητικό του κι έπειτα από τα επιτυχημένα Jukebox Show και Piano Man Show, έρχεται αυτήν τη φορά, στις 23/1 στη σκηνή του Γυάλινου Upstage, με ένα καινούριο show γεμάτο από τα παλιά καλά τραγούδια, κυρίως της χαράς και του κεφιού, της ερωτικής διάθεσης και εκείνων που αποτυπώθηκαν ανεξίτηλα στις καρδιές μας...! 
Θα παρουσιάσει τέλος το νέο του single ''Σελιδοδείκτης'', που θα κυκλοφορήσει το επερχόμενο διάστημα από τη Heaven Music! 
Καλεσμένες του και 2 μοναδικά υπέροχες κυρίες.. 
2 γυναίκες με τη δική τους ξεχωριστή ιστορία η κάθε μια...
Η σπουδαία Julie Massino, η Φωνή, η καθηγήτρια όλων των μεγάλων Ελλήνων stars, στενή συνεργάτιδα του Δημήτρη Κίκλη τα τελευταία 6.5 χρόνια, μαζί του επί σκηνής σε blues, jazz και disco διασκευές.
 
Και η υπερταλαντούχα Ευαγγελία Μουμούρη, η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός, αλλά και μια μοναδική αρτίστα με εξαιρετική φωνή, έρχεται να ξεδιπλώσει καινούριες μουσικές προτάσεις, μοναδικές διασκευές και παντρέματα τραγουδιών που θα συζητηθούν...! 
Πέμπτη 23/1, 21.30
 395

Τιμές:

13€ μπύρα ή κρασί στο bar
15€ ποτό στο bar
16€ μπύρα ή κρασί σε τραπέζι 
18€ το ποτό σε τραπέζι
40€ φιάλη κρασί ανά 2 άτομα
80€ φιάλη ποτού ανά 4 άτομα

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται 
ηλεκτρονικά στο www.viva.gr 
τηλεφωνικά στο 11876
Φυσικά Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων
Seven Spots | Reload Stores | WIND | Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία | Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | αθηνόραμα.gr | Viva Kiosk Σύνταγμα | Yoleni's
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
τηλ.: 210 9315 600