MORFES1

Σημείο αναφοράς και σταθμός στην ιστορία του νεοελληνικού θεάτρου , το έργο Μορφές από το έργο του Βιζυηνού  με την Άννα Κοκκίνου έρχεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τρείς μοναδικές παραστάσεις: Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Νοεμβρίου.

 Τον Μάιο του 1993, ανέβηκαν για πρώτη φορά οι Μορφές από το έργο του Βιζυηνού  γοητεύοντας κοινό και κριτική. Με παρακαταθήκη τις 900 και πλέον επιτυχημένες παρουσιάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η παράσταση  μέσα στα χρόνια εξακολουθεί να χτίζεται, να διαμορφώνεται, να εξελίσσεται με νέα υλικά που προκύπτουν από την  πορεία της ζωής  και της  δουλειάς

Γιατί η παράσταση αυτή αποτελεί σημείο θεατρικού επαναπροσδιορισμού – λέει η Άννα Κοκκίνου η οποία μεταφέρει και ζωντανεύει κείμενα του Έλληνα λογοτέχνη και μετατρέπει την γλώσσα του κειμένου σε θεατρικό λόγο.

Με μοναδικό αντικείμενο ένα τραπέζι η Άννα Κοκκίνου με τα πολλά της πρόσωπα, τις πολλές φωνές, τις διαφορετικές ηλικίες και φύλα, μας καταδύεται στο έργο του Βιζυηνού και  παρασύρει  σε ένα ταξίδι εικόνων μοναδικό.

MORFES

Κείμενο: Άννα Κοκκίνου

Σκηνοθεσία: Δήμου Αβδελιώδη- Μίρκας Γεμεντζάκη

Φιλολογικός σύμβουλος: Βασίλης Διοσκουρίδης
Μουσική: Claude Debussy

Φωτισμοί: Φίλιππος Κουτσαφτής

Ερμηνεία:  Άννα Κοκκίνου 

Φωτο: Σπύρος Στάβερης

Διάρκεια 120’

Πωλήσεις εισιτηρίων

 

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Ηρώων Πολυτεχνείου 32 & Βασ. Γεωργίου
210 4143 310


ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 20.30
Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020 20.30
Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 19.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
15 € ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
12€ (μειωμένο)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES