KRINIW1

Η συνθέτις και πιανίστα Κρινιώ Νικολάου, μας προσκαλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 21.15, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, του γνωστού Πολυχώρου Πολιτισμού, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Η Κρινιώ Νικολάου ερμηνεύει και παίζει τραγούδια δικά της και αγαπημένα από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Μαζί της οι καταξιωμένοι μουσικοί Σπύρος Παπανικόλας στη κιθάρα και ο Γιάννης Παπαδήμος στο βιολί. Ένα πρόγραμμα όπου τα τραγούδια έχουν παιχνιδιάρικη διάθεση, νοσταλγία αλλά και ανατροπές!

Η Κρινιώ Νικολάου έχοντας διαγράψει μια σπουδαία πορεία στο μουσικό χώρο με σημαντικές συνεργασίες (στο ξεκίνημα της με Γ. Σπανό, Κ. Χατζή, Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Μητροπάνο και πιο πρόσφατα με Σ. Κραουνάκη και Β. Γερμανό, Λ. Μαχαιρίτσα κ.α.), αλλά και με δικές της εμφανίσεις, προσωπικές, σε γνωστές μουσικές σκηνές, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η επαφή και η επικοινωνία με το κοινό, μέσω της μουσικής και των τραγουδιών.

 

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ώρα έναρξης:

21.15
Είσοδος:

10€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις:

6970156070 - 2108000009

Περισσότερες Πληροφορίες:
https://polis.edu.gr/article/4588