LEKKAS 1

Ο Βασίλης Λέκκας, μας προσκαλεί, την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, στις 21.30, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Ο Βασίλης Λέκκας έρχεται στο Πόλις με μια μουσική παράσταση η οποία στηρίζεται σε επιλογές από την συνεργασία του με τους σημαντικότερους συνθέτες του τόπου μας και εξίσου σημαντικές στιγμές από τις συνεργασίες του, με εξαιρετικούς μουσικούς. Πέρα από την αναφορά στους σημαντικότερους Ελληνες συνθέτες, η παράσταση συγκεντρώνει και το έργο σπουδαίων ποιητών και στιχουργών. Ο Βασίλης Λέκκας με το δυναμικό λυρισμό της ερμηνείας του, την ειλικρίνεια και την επαναστατικότητα της έκφρασης του, την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία του αλλά και την θεατρική εμπειρία που φέρει, υπόσχεται μια μουσική διαδρομή που θα μας καταστήσει κοινωνούς της έντασης και της συγκίνησης τραγουδιών που καθηλώνουν και μουσικών έργων που εντάσσονται στη νεότερη μυθολογία του τόπου μας.

Μαζί του οι μουσικοί:
Στάθης Σαββίδης
Χρήστος Ευαγγελάτος
Θοδωρής Μπρουτζάκης 

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.


Ώρα έναρξης:

21.30
Είσοδος:

15€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις:

2108000009 - 6970156070 - 6944945710  

Περισσότερες Πληροφορίες:
https://inpolis.gr/prespolis/vasilis-lekkas_24-2/
Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/music/basilis-lekkas/