61χ8Ι 5c copy Medium

Το πάρτι συνεχίζεται!

Καλοκαιρινό αφιέρωμα

στη δεκαετία του ‘80

με τα ελληνικά που αγαπήσαμε!

 

 

«Αυτή η νύχτα μένει-Live»! Μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης συναυλίας στο θέατρο Πέτρας, το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού συνεχίζεται, αυτή τη φορά κοντά στη θάλασσα, στο Faliro Summer Theater, την Τετάρτη 26 Ιουλίου

Με αφορμή την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με τα αξέχαστα, διαχρονικά τραγούδια της δεκαετίας του ’70 και του ‘80 αλλά και με πολλές ακόμη επιτυχίες που σφράγισαν μία ολόκληρη εποχή και η νύχτα αυτή θα καταλήξει σε γιορτή!

Στη σκηνή θα παρελάσει ένας μεγάλος αριθμός από τους ηθοποιούς της σειράς που θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν και θα παρασύρουν το κοινό στη γιορτή!

Στο Faliro Summer Theater θα τραγουδήσουν:

Ο Στέλιος Διονυσίου και μαζί του οι τρεις καλλιτέχνες που χαρίζουν το ερμηνευτικό/φωνητικό ταλέντο τους σε ήρωες της σειράς, η Βένια Καραγιαννίδου (στη Διαμάντω) και η Αφροδίτη Χατζημηνά (στη Ζέτα), ο Άκης Δείξιμος (στον Ντίνο).

Καλεσμένοι στη συναυλία είναι και αυτή τη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος και η Κατερίνα Στανίση.

Στην έναρξη της συναυλίας θα ακουστεί το τραγούδι «Αυτή η νύχτα μένει» με τη φωνή της Γ. Νέγκα και η συναυλία θα κλείσει με το τραγούδι «Μια ζωή μέσα στους δρόμους» με τον Μπάμπη Στόκα, που θα προβάλλεται σε γιγαντοοθόνη.

Σε μία εμφάνιση έκπληξη, η Μαίρη Μαράντη!

 

Να είστε εκεί! Το οφείλουμε στα τραγούδια και στους εαυτούς μας!

Συντονισμός – Καλλιτεχνική επιμέλεια : Ηλίας Μπενέτος

Διεύθυνση Παραγωγής : Δημήτρης Κατσαρός

Παραγωγή : Αθηναϊκά Θέατρα