Lemonidis Iakovou1

Η πρώτη live παρουσίαση του δίσκου «Ταίριασμα» του Κώστα Λεμονίδη και του Αλέξανδρου Ιακώβου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στον Σταυρό του Νότου Club στις 8.30 μ.μ.

Στη σκηνή, μαζί με τους δύο τραγουδοποιούς,  θα βρεθούν όλοι οι ερμηνευτές του album, δηλαδή ο Γιώργος Μιχαήλ, η Βάσια Δανιά, η Ιωάννα Κωτσαρέλη και ο Απόστολος Ψυχράμης, για να μας μεταφέρουν το μοναδικό κλίμα του αρμονικού «ταιριάσματος» και της μουσικής χημείας του Αλέξανδρου και του Κώστα που αποτυπώθηκε με εξαιρετικό τρόπο σε κάθε νότα αυτού του εγχειρήματος.

Στο πρώτο μέρος του προγράμματος θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια του δίσκου, ενώ στο δεύτερο, με τη φωνή του Γιώργου Μιχαήλ, θα ταξιδέψουμε σε παλιότερες δισκογραφικές δουλειές του καθενός, αλλά και σε αγαπημένα τους τραγούδια άλλων συνθετών.

Μια βραδιά, όπου οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία μουσικών ηχοχρωμάτων, ερμηνειών και συναισθημάτων, με πρωταγωνιστές τον μελωδικό ήχο του βιολιού του Αλέξανδρου Ιακώβου και τις ροκ κιθάρες του Κώστα Λεμονίδη, σε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό με έντονο το στοιχείο της έκπληξης!

Θα παίξουν οι μουσικοί:

Μπάσο – φωνητικά: Αντωνία Τσολάκη

Πλήκτρα: Γιάννης Δαμιανίδης

Τύμπανα: Αλέκος Κούρτης

Βιολί: Αλέξανδρος Ιακώβου

Κιθάρες: Κώστας Λεμονίδης

 

Τους στίχους του album υπογράφουν η Νίκη Ρουσοπούλου - Παππά, η Εύα Μουρούτσου, η Αριάδνη Λαδά, ο Κώστας Λεμονίδης και ο Αλέξανδρος Ιακώβου.

 

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ώρα: 8.30 μ.μ.

Σταυρός του Νότου Club

Φραντζή & Θαρύπου 35 – 37, Νέος Κόσμος

Τηλ. 21 0922 6975

Τιμή εισόδου: 12 ευρώ