KOTONIAS

Με νέα ματιά και πνοή ο Θοδωρής Κοτονιάς και η ανανεωμένη μουσική του παρέα δίνει άλλο ένα μουσικό ραντεβού την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 21.30, στον Πολυχώρο ΠΟΛΙΣ.

Τραγούδια ταξιδεμένα σε καιρούς και καλοσύνες
που κατάφεραν να φτάσουν ως εδώ…
”Με βάρκα τη καρδιά”

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης διανύοντας τον 20ο χρόνο στη ναυτική περιπέτεια της δισκογραφίας, αναπαλαιώνει τα πρώτα του τραγούδια, όσα αγαπήθηκαν όσα έχουν να ακουστούν καιρό και δοκιμάζει τα καινούρια του για πρώτη φορά μαζί σας.

Ένα πρόγραμμα που περνάει από βουνά και θάλασσες της παράδοσης με αρκετές αστικές στάσεις σε Δασκάλους τραγουδοποιούς από τον Ρασούλη και τον Παπάζογλου μέχρι τον Χατζιδάκι και τον Θεοδωράκη.

Βαθιές ερμηνείες και διονυσιακές εκρήξεις στο γνωστό παρεΐστικο κλίμα που μας έχει συνηθίσει ο Θ. Κοτονιάς. Τραγούδια με νου, καρδιά και… πόδια για τους μερακλήδες!

Μαζί του μία εξαιρετική ταλαντούχα φωνή, η Αναστασία Φεργαδιώτη.

Παίζουν:
ΗΛΙΑΣ ΜΑΥΡΙΚΗΣ // ΛΑΟΥΤΟ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΥΚΟΚΚΟΣ // ΒΙΟΛΙ
ΘΑΝΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ // ΚΙΘΑΡΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ // ΜΠΑΣΟ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ // ΚΡΟΥΣΤΑ

Σας περιμένουμε στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, σε μια ξεχωριστή βραδιά με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 21.30

Είσοδος: 12€ 

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 
210 8000009 | 697 015 6070