HARIS MOS

Από τους Beatles και τους Roling Stones στις Spice girls και την Adele…!! Ένα μουσικό “ταξίδι” στην Αγγλία με ξεναγό τον Haris Mos…!!!  

 

Ο Haris Mos συστήνεται:

Γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Κιλκίς.  Με πατέρα από το Κιλκίς και μητέρα Αγγλίδα, ο ίδιος αποκαλείται Αγγλοπόντιος. Στα 19 του αποφασίζει να φύγει στο Λονδίνο για να κυνηγήσει το όνειρό του, τη μουσική.  Σπουδάζει στο Tech music school of London γίνεται μέλος σε μπάντες, boys bands, rock bands, παίρνει μέρος σε pop και rock διαγωνισμούς, κερδίζει βραβεία και διακρίσεις.  Τρέχει σε οντισιόν και καταφέρνει να κερδίσει τον ρόλο του τέρατος στο μιούζικαλ Η Πεντάμορφη και το Τέρας στο Harrow Arts Centre του Λονδίνου, ακολουθεί ο Πήτερ Παν στο ομώνυμο μιούζικαλ ενώ στις οντισιόν του Jesus Christ Super Star γνωρίζεται με τον Andrew Lloyd Webber. Μετά από 4 χρόνια στην Αγγλία αποφασίζει να τραγουδήσει σε κρουαζιερόπλοιο στην Φινλανδία και στην Σουηδία. Μετά την κρουαζιέρα, επέστρεψε στην Ελλάδα δηλώνει συμμετοχή για το The Voice, περνάει οντισιόν και προκρίνεται! Αμέσως μετά το the Voice ξεκίνησαν η εμφανίσεις του στο Posidonio παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και στην συνέχεια με τον Γιάννη Πλούταρχο. 2 χρόνια μετά τον συναντάμε στο Musical “Jesus Christ Superstar”. Το 2019 πλέον κυκλοφορεί τον 2ο του δίσκο με την μπάντα του “Silked & Stained” και εμφανίζεται στην σκηνή του “The Final Four” με πολύ καλές κριτικές. Υπόσχεται πολύ σύντομα την κυκλοφορία του προσωπικού του cd single.

Συντελεστές 

Ερμηνεία: Haris Mos

Πιάνο: Μάνος Αλειφτήρας

Κιθάρα: Άλεξ Δεσποτίδης

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

El Convento Del Arte

Διεύθυνση: Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Μουσική ΠαράστασηHaris Mos “Αγγλία: Stuck in the UK”

Ημερομηνία: Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 –email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είσοδος: 10,00€

Ελάχιστη κατανάλωση: 5,00€