artwork logo 2

Oι Κρυστάλλινες Σκιές παρουσιάζουν το τραγούδι "Ελπίδα", από το album τους με τίτλο  "Καινούρια Αρχή"

Το άλμπουμ το ονομάσαμε "Καινούρια Αρχή" επειδή νιώσαμε ότι για μας αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα. Σαν να έκλεισε ένας κύκλος και να ξεκινάει κάτι καινούριο. Σ‘αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε η αλλαγή στον ήχο μας. Μετά από πολύ ψάξιμο και πολλούς πειραματισμούς βρήκαμε τον ήχο που είχαμε ακριβώς στο μυαλό μας και μας εκφράζει. Τα τραγούδια του άλμπουμ μιλάνε για όλα αυτά που νιώθουμε, σκεφτόμαστε και μας προβληματίζουν.

Tο πρώτο τραγούδι του δίσκου, μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

https://youtu.be/XNTN1_75LNE

received 525097434758521

Οι Κρυστάλλινες Σκιές δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2012.

Έχουν εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές όπως το Γυάλινο μουσικό θέατρο, ο Σταυρός του Νότου,η Αρχιτεκτονική στο Γκάζι , το HolyWood stage ,το θρυλικό Half Note και άλλες.

Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι εμφανίσεις τους στην Πλατεία Συντάγματος τον Οκτώβριο του 2014 για το Rally Εcomobility , και οι εμφανίσεις τους στην Πλ. Μοναστηράκι και στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ για το Athens Festival.

Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως Πάνο Κατσιμίχα, Γιάννη Αγγελάκα, Κίτρινα Ποδήλατα, Απόστολο Ρίζο, Νίκο Μερτζάνο, Διονύση Τσακνή, Γιάννη Μηλιώκα, Υπόγεια Ρεύματα, Kollektiva , 1550, ΕΝΑ Βήμα Μπροστά, Βασίλη Καζούλη και τον Πέτρο Θετοκάτο, 30 Σεπτεμβρίου άνοιξαν στο Πάρκο Ασυρμάτου τη συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα!

20 Οκτωβρίου & 10 Νοεμβρίου εμφανίστηκαν στο Σταυρό του Νότου

FB IMG 1577713438576

Άμεσες εμφανίσεις στο "Hollywood Stage" στις 7 Φεβρουαρίου, 6 και 27 Μαρτίου

Facebook : Κρυστάλλινες Σκιές www.facebook.com/krystallnesskies/

Youtube : Κρυστάλλινες Σκιές; http://bit.ly/krystallines_skies

Instagram : @krystallines_skies https://www.instagram.com/krystallines_skies/?hl=el