Tamta x Stephane Legar Yala

Μπορεί να σημειώνει τεράστια επιτυχία τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα με το single της «Σ’ Αγαπώ», ωστόσο η Τάμτα ετοιμάζει το νέο της βήμα στην Ευρωπαϊκή -και όχι μόνο- μουσική βιομηχανία.

Η ανατρεπτική Τάμτα συνεργάζεται με τον Ισραηλινό super star Stephane Legar στο ολοκαίνουργιο dance-ethnic με rnb στοιχεία single YALA, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρώπη την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Η Τάμτα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο Ισραήλ μέσα από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος διεξήχθη στο Τελ Αβίβ τον Μάιο του 2019, ενώ ο Stephane Legar είναι ένας από τους πιο γνωστούς pop – rnb καλλιτέχνες της χώρας. Τα τραγούδια του σημειώνουν τεράστια επιτυχία στο YouTube (150+ εκατομμύρια) και το Spotify, ενώ αποτελεί και έναν από τους top χρήστες της χώρας στο Tik Tok με πάνω από 500.000 ακόλουθους.

Τάμτα & Stephane Legar ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους στο νέο international single YALA.

Κάνε τώρα pre-save για να το ακούσεις πρώτος την ημέρα της κυκλοφορίας του:

https://umusic.digital/yala/

Το Yala αναμένεται να συμπεριληφθεί στο αγγλόφωνο EP της Τάμτα με τίτλο Awake” που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Ιουλίου από την Minos EMIa Universal Music Company.