KATINARHS

    Γεννήθηκα και μεγάλωσα μέσα στη μουσική. Το τραγούδι δεν είναι μια παράλληλη ζωή για μένα, είναι η ίδια μου η ζωή. Είναι η ανάσα μου, είναι το είναι μου, η αλήθεια μου, που μ’ αυτήν πορεύτηκα από παιδάκι. Είναι όλες εκείνες οι στιγμές στη σκηνή, στο στούντιο, το καθημερινό σιγανοψιθύρισμα, οι λαμπερές συγκινήσεις στο πάλκο, οι πιο προσωπικές, οι ιδιαίτερες στο καμαρίνι κι όλες εκείνες που τις μοιράστηκα απλόχερα.

Η μουσική είναι αυτογνωσία για μένα που με αυτοβελτιώνει, με πάει μπροστά, είναι ο απόλυτος έρωτας που δεν σε απογοητεύει ποτέ και σε οδηγεί μόνο στο φως. Ποτέ δεν κυνήγησα το σουξέ, ή την προβολή, δεν είχα το παραμικρό άγχος για την επιτυχία γιατί έκανα πάντα αυτό που με εξέφραζε.

   Όμως όλα αυτά τα οφείλω στον πατέρα μου, τον αξέχαστο βιρτουόζο του μπουζουκιού, τον εξέχοντα συνθέτη, τον εκφραστικό τραγουδοποιό κι ένα μοναδικό άνθρωπο, τον ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΙΝΑΡΗ!

KATANT

Έτσι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω, μιας και τον κουβαλώ πάντα μέσα μου, ήταν να δημιουργήσω μια μουσική ομάδα. Ανθρώπους που αγαπούν με το ίδιο πάθος με μένα το τραγούδι και να μεταλαμπαδεύσουμε όσα μας δίδαξε, να «ζωντανέψουμε» με συναισθηματική αλήθεια, όχι τα τραγούδια μιας άλλης εποχής, ούτε του παρελθόντος, αλλά αυτά που ζουν ακόμη και σήμερα ατόφια και αυθεντικά, αφήνοντάς τα να μας κατακλύσουν ολοκληρωτικά και να γλυκάνουν τις καρδιές μας.

Έτσι μετά από παρότρυνση των πολύ καλών μουσικών μου βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας πω πως η ΛΑΪΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΤΙΝΑΡΗ είναι γεγονός και πανέτοιμη να βρεθεί κοντά σας το φετινό καλοκαίρι, όπου κι αν προσκληθεί, απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα κι όχι μόνο.

katinar

Μετά Τιμής

Μαρία Κατινάρη