paraggelia cover

Δύο ξεχωριστοί καλλιτέχνες,  βρέθηκαν τον χειμώνα που πέρασε, μαζί στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ,  σε μια πολύ επιτυχημένη σειρά συναντήσεων  που αγαπήθηκαν πολύ και άφησαν σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο μοναδικός τους τρόπος να «παντρεύουν» το ροκ με το λαϊκό, τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό, η ευκολία τους να φλερτάρουν με το διαφορετικό και να «αναγεννούν» αγαπημένα τραγούδια, συνέβαλαν σε ένα μοναδικό πρόγραμμα.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια, καινούργια και παλιά από τη προσωπική τους δισκογραφία,  μοναδικές διασκευές αλλά και τις προτιμήσεις του κοινού-τις «Παραγγελιές», τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του, κατά τη διάρκεια της παράστασης,  έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται να ακούει!

Οι παραστάσεις αυτές ηχογραφήθηκαν και αποτυπώθηκαν σε ένα cd κάποια από αυτά τα τραγούδια που αγαπάμε και θέλουμε διαχρονικά να ακούμε όταν οι καλλιτέχνες που τα ερμηνεύουν τα σέβονται και τα αγαπούν εξ ίσου.

Μαζί τους και η Παυλίνα Βουλγαράκη, μια φρέσκια και πολύ αισθαντική  φωνή, που ήδη έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από τα τραγούδια της.