Arleta CD cover

Είναι ο τελευταίος που ηχογράφησε η αγαπημένη μας Αρλέτα, σε μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου και στίχους της Sunny Μπαλτζή.

Ο δίσκος άρχισε να ετοιμάζεται το 2014, οι ηχογραφήσεις του ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο του 2017 και κυκλοφορεί πλέον σε CD, αλλά και ψηφιακά από τη Feelgood Records. Σε αυτόν περιλαμβάνονται 13 νέα τραγούδια. Τα σκίτσα που φιλοτεχνούν το CD καθώς και το εισαγωγικό σημείωμα στο οποίο περιγράφεται η συνεργασία και η πολύτιμη σχέση των τριών συντελεστών του δίσκου, είναι της Αρλέτας.

⦁ Τα 13 τραγούδια του δίσκου είναι 13 διαφορετικές ιστορίες, με διαφορετική θεματολογία και μουσικό ύφος, αλλά με κοινό πάντα παρονομαστή τη μοναδική ερμηνεία της Αρλέτας. 13 ερμηνείες με την ωριμότητα αλλά και την παιδικότητα της φωνής της. Με νοσταλγία, χιούμορ, χαρά και λύπη, όπως όλα στη ζωή.

⦁ Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Λάκης Παπαδόπουλος: «Η Αρλέτα φεύγοντας μάς έκανε δώρο 13 ονειρικές ερμηνείες που θα μας κρατάνε συντροφιά όλα τα υπόλοιπα χρόνια, ετριάζοντας το ασήκωτο κενό της απουσίας της. Δυστυχώς, δεν πρόλαβε να τα χαρεί τελειωμένα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».