OPERA CHAOTIQUE

Με αναπάντεχα ανατρεπτικό χιούμορ, άκρως σουρεαλιστική φαντασία και εκρηκτικές μουσικές αλχημείες, οι Opera Chaotique έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος. Το ιδιαίτερο αυτό δίδυμο που καταπατά επιδεικτικά τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην όπερα, τη τζαζ, το καμπαρέ και την ποπ, δημιουργηθηκε το 2011 από τον Tenorman φωνή/αφήγηση και πιάνο και τον Voodoo Drummer στα ντραμς ξεχώρισε αμέσως για το ιδιαίτερο μουσικό στίγμα, τη μοναδική αισθητική και την σαρωτική σκηνική παρουσία τους. 

ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Στις ζωντανές τους εμφανίσεις οι Opera Chaotique εκτός από τις δικές τους συνθέσεις κουβαλάνε και όλη τους την τρέλα: Άριες που κορυφώνονται με punk ουρλιαχτά, τζαζ μελωδίες που πάλλονται στο ρυθμό αφρικανικών κρουστών, τρυφερά παραμύθια που μεταμορφώνονται σε σκοτεινούς εφιάλτες και κυρίως πολύ χιούμορ, θεατρικοί αυτοσχεδιασμοί, μελοποιήσεις ποιημάτων, πρωτότυπες συνθέσεις και τρελά πειραγμένες διασκευές...Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ να κουβεντάζει με τον Charles Bukowski, ενώ το Φάντασμα της Όπερας ταξιδεύει στη Νέα Ορλεάνη ... Κάθε συναυλία των Opera Chaotique ειναι μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία, ένα σουρεαλιστικό ταξίδι σε τόπους κι εποχές όπου όλα είναι πιθανά και μια απολαυστικά χαοτική παράσταση.

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Οι Opera Chaotique έχουν γυρίσει όλη την Ελλάδα, έχουν παίξει σε σημαντικά hotspots όπως το Faust, Sani Festival, Badminton, το Half Note Jazz Club, ο Μύλος, το Rockwave Festival, με αποκορύφωμα το Φεστιβάλ Αθηνών και έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες ( Δ. Σαββόπουλος , Λ. Μαχαιρίτσας, Μ. Πασχαλίδης κ.α.)

Το 2018 -19 είχαν 4 sold out παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ στο Ίδρυμα Νιάρχος με την παράσταση Βάτραχοι με αφορμή του έργου του Αριστοφάνη και σε συνεργασία με τη διεθνή ομάδα κουκλοθεάτρου Merlin όπως και μια sold out εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου.

 

Ερμηνεία : OPERA CHAOTIQUE

και «εκλεκτοί καλεσμένοι»

 

El Convento Del Arte

Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Πότε:  Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και 13 Δεκεμβρίου και Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

 

Μουσική παράσταση:   «ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

 

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602 

 

Είσοδος:  8,00€

Ελάχιστη κατανάλωση: 5,00€