NATASA copy 3

Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα κάνει ποδαρικό στο ολοκαίνουργιο Drive - Ιn που στήνεται στο Γκολφ της Γλυφάδας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα δώσει μία μεγάλη συναυλία, την Τρίτη 2 Ιουνίου, στο Α' Δημοτικό Στάδιο, που βρίσκεται κάτω από τις εγκαταστάσεις του Γκολφ, στο πλαίσιο του 1ου Drive In Festival.

H Νατάσα Θεοδωρίδου θα μοιραστεί με το κοινό κάποια από τα γνωστότερα τραγούδια της ενώ μαζί της θα είναι και ο Παντελής Καναράκης ο οποίος θα παρουσιάζει χιουμοριστικά σκετς κατά την διάρκεια του μουσικού προγράμματος.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου, όποιος επιθυμεί, μπορεί να προσφέρει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Οι κρατήσεις θέσεων θα γίνονται ηλεκτρονικά, από την Πέμπτη 28 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein.

Το 1o Drive in της Αθήνας αλλά και το ομώνυμο φεστιβάλ αποτελούν μια πρωτοβουλία του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου.

«Οι έκτακτες συνθήκες απαιτούν έκτακτες λύσεις» υπογραμμίζει ο ίδιος και προσθέτει: «Και φέτος θα χαρούμε μουσική, σινεμά, θέατρο, στο Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, με ασφάλεια, με αποστάσεις, μέσα από το αυτοκίνητό μας και με πλούσιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί προσεχώς».