tunner 1

«Ιστορίες. Αληθινές ιστορίες. Βιώματα, μυστικά, αλήθειες, όλα παγιδευμένα μέσα σε ένα τούνελ. Ιστορίες που αντηχούν, καθώς οι σκιές χορεύουν παιχνιδιάρικα μέσα στο τούνελ». Η αποξένωση των ανθρώπων μέσα από την απρόσωπη επαφή των socialmedia και η έκθεση για τη στιγμιαία δημοσιότητα. Οι θεατές μετατρέπονται σε κοινό μιας εκπομπής και παρακολουθούν τη διάσημη παρουσιάστρια και τον καλεσμένο της καθώς εκείνος περιγράφει στιγμές από τη ζωή του. Μια ζωή σαν ένα τούνελ. Καθώς κατευθύνεται προς την έξοδο, οι ιστορίες που έχει ακούσει και ζήσει, παίρνουν ζωή καθώς το φως τρυπώνει μέσα στο σκοτάδι του τούνελ. Μας καθοδηγεί μέσα στο σκοτάδι και μας παρακινεί να γίνουμε εμείς το μέσο για να φτάσουν οι ιστορίες στην κάθαρση και να «καούνε» στο φως.

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παίζουν οι εθελοντές (αλφαβητικά): Δημήτρης Βιτάλης, Ιωσήφ Γεωργάνος, Γιώργος Γιακουβάκης,  Λένα Γλωσσοπούλου, Φανή Γρύλλη, Στράτος Θεοφάνους, Αίγλη Κυριάκου, Γιώργος Ματζίδης, Ειρήνη Μαυρομμάτη, Παναγιώτης Μπακολουκάς, Ιώ Μπαλτατζή, Κωνσταντίνος Μποσυνάκης, Κριστίνα Οαντσέα, Στέλιος-Γιώργος Πατεργιαννάκης, Μαρία Πιερράτου, Δημήτρης Πλαβούκος, Νάνσυ Πλαβούκου, Ράνια Πρωτοσυγγέλου, Μαρία Σακκιώτη, Δήμητρα Τζιμούρτου, Σοφία Τριανταφυλλάκη, Ευθύμης Χατζηθεοδώρου, Κωνσταντίνος Χατζηθεοδώρου

Μουσική: Βαγγέλης Μακρής

Φωτογραφίες / βίντεο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tunner 2

Υπεύθυνη Ομάδας Ψυχολογικής Αποφόρτισης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ομάδα     Ψυχολογικής Αποφόρτισης: Μάνος Κασάπης, Βασιλική Κουρόγλου

ΦΟΡΕΙΣ/  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Το Χαμόγελο του Παιδιού

 

TUNNELOFOPPRESSION: Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου στις 20:00

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00

 

OPEN SEPTEMBER @ VAULT Theatre Plus

Μελενίκου 26, Βοτανικός

Τηλέφωνο επικοινωνίας: [+30] 213 0356472, 694 9534889