kotetsi1a

Ο Τάκης Χάρος, πεθαίνει κι αφήνει κληρονομιά στον ανιψιό του Θάνο το γραφείο τελετών «Εν τόπω χλοερώ». Αν ο Θάνος αποδεχτεί την κληρονομιά, τότε θα κληρονομήσει και μια παλιά βίλα στην Κηφισιά. Κι έτσι από απελπισμένος  άνεργος θα βρεθεί ιδιοκτήτης μιας κερδοφόρας επιχείρησης και μιας βίλας. Ο ίδιος δεν έχει καμιά αναστολή να γίνει «νεκροθάφτης», έχει όμως να αντιμετωπίσει τις σθεναρές αντιστάσεις της γυναίκας του Χαράς που αρνείται να περάσει το υπόλοιπο του βίου της ανάμεσα σε κηδειόσημα, φέρετρα και κόλλυβα και άλλα τέτοια ανατριχιαστικά «αξεσουάρ» των αποδημησάντων εις Κύριον πελατών του Θάνου.

Κι ενώ ο ήρωάς μας αγωνίζεται να πείσει τη Χαρά, στη ζωή του ζευγαριού εισβάλλουν αδικημένοι συγγενείς, μέλλουσες τρελοχήρες, κακοποιοί, εισαγγελείς και ένα…. πτώμα. Και τότε έρχεται η ώρα να αναρωτηθούν ποιό ένοχο μυστικό κρύβει το ερειπωμένο κοτέτσι που βρίσκεται στην άκρη του κήπου…

 

Διάρκεια: 90 λεπτά

Είδος: Μαύρη κωμωδία

Κείμενο: Μαριάννα Κυριακάκη

Σκηνοθεσία: Μάνος Αντωνίου

Μουσική: Σταμάτης Χρήστου

Σκηνικά: Μιχάλης Δελής

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριάννα Ηγουμενίδου

Οργάνωση παραγωγής: Μιχάλης Γκλιάτης        
Ερμηνεύουν με τη σειρά που εμφανίζονται οι: Τζίνα Δημητροπούλου, Δημήτρης Νικολακάκης, Μιχάλης Δελής, Καλλιόπη Νικολαράκου, Τατιάνα Άρκου, Σόφη Ζαφρακοπούλου, Νότης Πλάκας, Ανθή Βαρουξή, Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, Γιάννης Ρέγγος.

Έναρξη παραστάσεων: Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Σάββατο & Κυριακή, στις 18:30

Τιμή εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 10 €

Προπώληση: 8 €

Φοιτητές: 5 €

Για ομάδες άνω των 10 ατόμων: 5 €

Για ανέργους: Είσοδος Δωρεάν-– Με επίδειξη πιστοποιητικού ανεργίας και κατόπιν συνεννόησης με το ταμείο

 

ΛΥΧΝΟΣ Τέχνης και Πολιτισμού

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 83 & ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ 59- ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 211-0121686

Πληροφορίες – κρατήσεις: τηλ.  211-0121686