OSTA

Ένα μεγάλο αερόστατο θα έρθει στο Φάρο της Πάτρας, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 για να στείλουμε παντού το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”
 
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Οργανισμός Safety Project σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, κο Μπονάνο Χαράλαμπο, πραγματοποιεί το Φεστιβάλ “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”

Με την εταιρεία Skyline Βalloons (αερόστατα – αεροπλάνα – ελικόπτερα 6909110272) και τον ιδιοκτήτη της, κο Κοτζαγερίδη Μιλτιάδη, πραγματοποιείται το όνειρο μικρών και μεγάλων, να μπουν και να δουν από κοντά ένα αερόστατο !

Ο κος Κοτζαγερίδης, ως πιλότος ο ίδιος, γνωρίζει την αγάπη που έχουν τα παιδιά και οι ενήλικες για τα αερόστατα και γι’ αυτό δημιούργησε την εταιρεία Skyline balloons, για δημιουργήσει μοναδικές ξεχωριστές στιγμές στον καταγάλανο ελληνικό ουρανό!

Πραγματικά πρωτοπόρος σε ότι επιχειρεί, αλλά και ευεργέτης με μεγάλο φιλανθρωπικό έργο. Πρόσφατα, η εταιρεία του, Skyline Balloons, υποστήριξε ένα ακόμη εντυπωσιακό εγχείρημα ! Στη λίμνη Υλίκη, στο πλαίσιο του Μουσικού φεστιβάλ που γίνεται για την ανάδειξη της λίμνης, η γνωστή μουσικός Έλενα Ξυδιά, έπαιξε πιάνο, επάνω στο αερόστατο εν ώρα πτήσης. Αυτή η μοναδική εικόνα ταξίδεψε παντού! 
 Στην Πάτρα, το πρότζεκτ έχει κοινωνικό και ενημερωτικό χαρακτήρα! Εντυπωσιακό είναι το γεγονός, ότι παιδιά μαχητές και νικητές του παιδικού καρκίνου, θα μπουν στο αερόστατο όπου επάνω στο μπαλόνι, θα γραφεί “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών” και θα πετάξουν για να ακουστεί το μήνυμα τους παντού!

Ο κος Κοτζαγερίδης και η ομάδα του, θα συμβάλλουν σε έναν ιερό σκοπό, για να μπορέσουμε να έχουμε περισσότερους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και να δώσουμε την ευκαιρία σε παιδιά και συνανθρώπους μας που χρειάζονται Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών, να βρουν δότες και να ζήσουν! 

Το αερόστατο θα ανέβει ελεγχόμενα, με τα παιδιά νικητές της ζωής, τη γνωστή τραγουδίστρια Ευρυδίκη, τον Μηνά Τσίγκο και τον Ρουσσέτο Δημητρόγλου από τους 1550, μετά θα ακουστεί το μήνυμα “Γίνε Δότης Μυελού των Οστών”. 

Το αερόστατο θα παραμείνει στο Φάρο για τον κόσμο, να το δουν, να μπουν μέσα και να βγάλουν φωτογραφίες! Μετά θα ακολουθήσει συναυλία, πρώτα θα ανέβει στη σκηνή η 9χρονη Θέλια Κούφη να πει δυο δικά της τραγούδια, μετά το αγαπημένο συγκρότημα 1550, ενώ η Ευρυδίκη θα κάνει την εμφάνιση της με νέες και αγαπημένες επιτυχίες!

 Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης όποιος επιθυμεί να βγάλει φωτογραφίες θα πρέπει να είναι νωρίς από τις 5:30 μ.μ.