407804451 7431354178524 n

Οι Δρόμοι Ζωής δηλώνουν για μια ακόμη φορά ένα παρών και μια απόφαση για παρουσία και συνέχεια, για μικρά σταθερά βήματα σ’ ένα δρόμο συνεργασίας και φιλίας, ιχνηλατώντας το βίωμα της αγάπης και της χαράς.

Φτάσαμε στο 23ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Δρόμων Ζωής στο Γκάζι. Η γειτονιά άλλαξε. Τα παιδιά μεγάλωσαν, μεγαλώνουν κι έρχονται άλλα. Από το Βοτανικό, τον Κεραμικό, το Γκάζι. Εκείνο που έμεινε αναλλοίωτο είναι το κέφι για γιορτή και προσφορά. Για την ετήσια καθιερωμένη μας συνάντηση. Τέτοιες μέρες, οι εθελοντές των Δρόμων Ζωής ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Bazaar που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας της υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από συνθήκες δύσκολες, ανέχειας και πολλές φορές αποκλεισμού. Με “Φροντίδα” για τις οικογένειές τους, το μικρό αλλά πάντα γεμάτο κοινωνικό παντοπωλείο μας κάνει τα μαγικά του. Σκοπός να βρίσκουν όλοι το δικό τους δρόμο, με αξιοπρέπεια.

Φέτος πήραμε μια μεγάλη απόφαση, το Bazaar να διοργανωθεί στο Κέντρο Επικοινωνίας. Στο σπίτι των Δρόμων Ζωής. Κι έχει μια χαρά για μας αυτό. Σας υποδεχόμαστε στο κέντρο μας για να μοιραστούμε την ατμόσφαιρα της δουλειάς μας που είναι διάχυτη παντού. Η κουζίνα μας θα φιλοξενήσει το μπαρ. Το σαλόνι μας τις χειροτεχνίες. Κάθε δωμάτιο θα έχει μια έκπληξη.

Το κέντρο φέτος θα είναι σαν τον αέρα μιας παιδικής ζωγραφιάς. Το «ανάμεσα στον ουρανό και τη γη» που για τα παιδιά είναι η απεικόνιση της ζωής μας. Ο αέρας ο δικός μας θα έχει τα καλούδια που έφτιαξε η ομάδα μαγειρικής μας, τα καλλυντικά και τις χειροποίητες δημιουργίες της ομάδας χειροτεχνίας, βιβλία και μερικά επιλεγμένα αντικείμενα που έχουν ζήσει σε άλλα χέρια πριν τα αγγίξουν τα δικά σας, και βέβαια εμάς.

«Εμείς» είμαστε οι εθελοντές και τα παιδιά των Δρόμων Ζωής.

Και σας περιμένουμε.

Σας περιμένουμε με ανοιχτή καρδιά και ανοιχτή αγκαλιά, όπως το ζωγραφίζει η ψυχή μας!

Bazaar info:

Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκέμβρη 2023
Στο Κέντρο Επικοινωνίας των Δρόμων Ζωής, Γαργηττίων 12, Γκάζι

Ωράριο λειτουργίας:
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου: 10:00-21:00,
Κυριακή 17 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

facebook event:

https://www.facebook.com/events/3281484472152314/

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:

www.dromoi-zois.gr
www.facebook.com/dromoizois
www.instagram.com/dromoi.zois

Δρόμοι Ζωής

Γαργηττίων 12

118 53 Αθήνα

τηλ.: 2103474218