GIORGOS VOUKANO

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το αγαπημένο και βραβευμένο με Tourism Award 2021, οπτικοακουστικό θέαμα του Γιώργου Βούκανου,  «Το Μυστικό Τραγούδι του Kάστρου- Τα Παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης», θα κάνει πρεμιέρα, διανθισμένο με νέα μουσικά θέματα και με χρήση για πρώτη φορά της τεχνολογίας του ψηφιακού ολογράμματος, 3D Hologram και 3D Mapping , την Κυριακή 1η Αυγούστου 2021, στο ιστορικό Κάστρο Χλεμούτσι, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Οι μαγευτικοί μύθοι και τα παραμύθια αγάπης του Κάστρου θα ερμηνευθούν από την αγαπημένη πλέον του κοινού, σοπράνο Άντα Αθανασοπούλου ενώ στις αφηγήσεις και στην σκηνοθετική επιμέλεια θα είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Αστέριος Πελτέκης και η ταλαντούχα Χρύσα Ρώμα. Τα κείμενα και τους στίχους υπογράφει η Μαίρη Βούκανου, ενώ το 3d Hologram και 3d Mapping δημιουργεί ο Γιάννης Ντουσιόπουλος και η ομάδα του. Στην παράσταση θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση Τάκη Χρυσούλη, Ελένης Μουζάκη-Μπουρίτσα, και Έφης Παναγοπούλου.

Την πρεμιέρα της 1ης Αυγούστου θα ακολουθήσουν άλλες δύο παραστάσεις τις Κυριακές 8 και 22 Αυγούστου. Η παράσταση της Κυριακής 22 Αυγούστου εντάσσεται στο πλαίσιο της Νύχτας Πανσελήνου που διοργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το «Μυστικό Τραγούδι του Κάστρου-Τα Παραμύθια των Αστεριών και της Αγάπης» πραγματοποιείται με τη συν διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας του Υπουργείου Πολιτισμού.

                        Η είσοδος και για τις τρεις παραστάσεις θα είναι ελεύθερη.