Agora

Όταν οι κινηματογράφοι έκλεισαν εξαιτίας του κορονοϊού και των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε, πήραμε την απόφαση να κάνουμε διαθέσιμο online στην Ελλάδα, το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ του Γ.Αυγερόπουλου, AGORA II – Δεσμώτες για όσους θεατές δεν πρόλαβαν να το δουν στις αίθουσες.

Πλέον, κάνοντας κλικ εδώ http://desmotes.smallplanet.gr μπορείτε να νοικιάσετε και να παρακολουθήσετε από το σπίτι σας την ταινία – κιβωτό των τελευταίων πέντε χρόνων της Ελλάδας, σε κάθε συσκευή σας για 72 ώρες με υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Η ελληνική VOD έκδοση του AGORA II - Δεσμώτες είναι διάρκειας 110 λεπτών, φέρει ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους και ελληνική αφήγηση και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο στην Ελλάδα. Οι διεθνείς Video On Demand εκδόσεις της ταινίας θα κυκλοφορήσουν αργότερα. 

Ευχόμαστε η δύσκολη και θλιβερή κατάσταση που βιώνουμε να περάσει γρήγορα.

★ Μείνετε ασφαλείς ★



Σύνοψη
Μετά το AGORÁ – Από την Δημοκρατία στις Αγορές που προκάλεσε αίσθηση και βραβεύτηκε διεθνώς, ο Γιώργος Αυγερόπουλος επιστρέφει με την δεύτερη ταινία του για την ελληνική κρίση, το AGORÁ II – Δεσμώτες.

Για περίπου 5 χρόνια (2015-2019), ο Αυγερόπουλος παρακολουθεί την κοινωνία της χώρας του σε διαφορετικά επίπεδα, με πρωταγωνιστές τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπουργό οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ένα ζευγάρι προσφύγων απ’ τη Συρία, μία τραγική μάνα, μία οικονομική μετανάστρια και έναν νέο γιατρό.

Με αποκαλυπτικό υλικό που για πρώτη φορά θα δει τα φώτα της δημοσιότητας, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, αλλά και με την μακροχρόνια παρακολούθηση των χαρακτήρων του, ο Αυγερόπουλος συνθέτει στο AGORÁ II – Δεσμώτες το κινηματογραφικό μωσαϊκό της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας, θέτοντας θεμελιώδη ερωτήματα για το μέλλον τόσο της πατρίδας του όσο και της Ευρώπης.
Δείτε την ταινία | €5,55 για πρόσβαση 72 ωρών

Τίτλος Ταινίας: AGORÁ II – Δεσμώτες
Διάρκεια: ~110 λεπτά
Σενάριο, Σκηνοθεσία: Γιώργος Αυγερόπουλος
Παραγωγή: SmallPlanet Productions
Σε συμπαραγωγή με το: WDR (Westdeutscher Rundfunk)
Σε συνεργασία με το: ARTE
Έτος Κυκλοφορίας: 2020