PEANTHD GR WITH DATE

Ένα χαρούμενο και αισιόδοξο παραμύθι για τη φιλία και τη δύναμη της θέλησης με φόντο τον μυθικό αμερικάνικο Νότο, μία ονειρική περιπέτεια για τη λαχτάρα του ταξιδιού που θυμίζει τις διαδρομές του Τομ Σόγιερ, με ένα απρόσμενο ηρωικό δίδυμο και πολλούς ακόμα αξέχαστους χαρακτήρες. Στη συγκινητική και εμπνευσμένη ιστορία πρωταγωνιστεί ο Shia LaBeouf (Transformers, American Honey) μαζί με τον εξαιρετικό πρωτοεμφανιζόμενο Zack Gottsagen, έναν νεαρό ηθοποιό με σύνδρομο Down για τον οποίο γράφτηκε ο ρόλος και χάρη στον οποίο έγινε αυτή η μοναδική ταινία. To δυνατό καστ συμπληρώνουν οι Dakota Johnson (50 Shades of Grey franchise, Suspiria), John Hawkes (Winter’s Bone, The Sessions), Bruce Dern (Nebraska, Coming Home), Thomas Haden Church (Sideways, Spider-Man 3) και ο ράπερ Yelawolf.

Σύνοψη

O Tyler (Shia LaBeouf) έχει παραιτηθεί από τη ζωή μετά τον χαμό του αδελφού του και έχει καταλήξει να κλέβει την ψαριά άλλων για να επιβιώσει. O Zak (Zack Gottsagen), ένας νεαρός με σύνδρομο Down, ονειρεύεται μια καριέρα παλαιστή. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν δύο ψαράδες καταδιώκουν τον Tyler, ενώ ο Zak δραπετεύει από το ίδρυμα στο οποίο φιλοξενείται για να βρει τη σχολή πάλης του ινδάλματος του. Συναντιούνται τυχαία και χωρίς χρήματα και χάρτη μοιράζονται έναν κόσμο που δεν είχαν φανταστεί. Μαζί με την Eleanor (Dakota Johnson), μία εθελόντρια από το ίδρυμα που εμφανίζεται για να μαζέψει τον Zak, βάζουν πανιά για ένα ταξίδι ζωής με φόντο πρωτόγνωρα και εκπληκτικά τοπία.

Διάρκεια: 97’

8 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood

 

Σενάριο/Σκηνοθεσία: Tyler Nilson, Michael Schwartz

Ηθοποιοί: Shia LaBeouf, Dakota Johnson, Zack Gottsagen, John Hawkes, Bruce Dern, Thomas Haden Church, Jon Bernthal, Wayne DeHart, Jake "The Snake" Roberts, Mick Foley, Yelawolf

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Nigel Bluck

Σχεδιασμός Παραγωγής: Gabrael Wilson

Κοστούμια: Melissa Walker

Μοντάζ: Kevin Tent, Nathanial Fuller

Μουσική: Jonathan Sadoff, Zachary Dawes, Noam Pilekny, Gabe Witcher