KAPAT

   Πότε να είναι μελτεμάκι και πότε βαρδάρης. Πάντα όμως με ευχάριστη μυρωδιά από αυθενικές εικόνες με αυλές ασπρισμένες, με τα γιασεμιά ανθισμένα να μοσχοβολούν, οι γαρδένιες, οι τριανταφυλλιές και τα γαρύφαλα. Και άλλοτε η θαλασσινή αύρα να μας συμπαρασύρει σε ακρογιαλιές με άμμο και βότσαλα και αλμύρα...

Όλα αυτά θα μπερδευτούν γλυκά και το ένα τραγούδι θα φέρει το άλλο άλλο. Τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και μιλάνε για θάλασσες, καλοκαίρια, έρωτες, που κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί έφτιαξαν και που έχουν τραγουδηθεί απ’ άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα μας και όχι μόνο.

Εμείς βάζουμε τον καμβά, πιο σωστά η σημαντική ερμηνεύτρια των μεγάλων δημιουργών, ΕΥΗ ΚΑΠΑΤΑΗ κι όλοι εσείς τα μελωδικά χρώματα για να φτιάξουμε από κοινού μια αξέχαστη βραδιά!

Μαζί μας και ο στιβαρός ηθοποιός και τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, θα δώσει ένα ιδιαίτερο στίγμα στο θερινό μας βράδυ, πότε τραγουδώντας και πότε απαγγέλοντας μερικά σπουδαία ποιήματα για το καλοκαίρι του Ιάκωβου Καμπανέλλη!

Ελάτε να τραγουδήσουμε το έρωτα, την χαρά, την ξενοιασιά του καλοκαιριού σε μια βραδιά ανέμελη, τρυφερή, αισθαντική που όλοι θα γίνουμε μια παρέα και θα τραγουδήσουμε όπως παλιά, ανεπανάληπτα τραγούδια από καρδιάς!

ΟΙ δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες αποτελούν εγγύηση μαζί με την ορχήστρα τους για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς με την ερμηνεία τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους, θα μας εντρυφήσουν σε ένα αξέχαστο, πολυμορφικό, μουσικό ταξίδι, που θα ικανοιποιήσει και τους πιο απαιτητικούς!