notes

Μετά από 3 χρόνια και 4 φεστιβάλ που άφησαν το στίγμα τους στην πολιτιστική ζωή της χώρας, το Φεστιβάλ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ επιστρέφει και ο δορυφόρος ετοιμάζεται για το 5ο ταξίδι του! 

Μια γιορτή με πολιτικές συζητήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, αθλητικά δρώμενα, workshops, παιδότοπο, μεταναστευτικές κουζίνες από όλο τον κόσμο και φυσικά πολλές συναυλίες στις 2 μουσικές σκηνές του πιο όμορφου φεστιβάλ της πόλης!

Το Φεστιβάλ Σπούτνικ 2022 με κεντρικό σύνθημα «Σε τροχιά ανατροπής: ξαναγράφουμε με νότες τη ζωή μας» θα ανοίξει τις πύλες του στο Άλσος Στρατού (Γουδή – πλησίον Μετρό Κατεχάκη) στις 9 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με την μεγάλη ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα!


Το πλήρες μουσικό πρόγραμμα του φεστιβάλ:


Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 

Sputnik Stage : Blend Miskin & Roots Evolution - Dub - FX - Baildsa

Λαϊκή Σκηνή: Σταμάτης Κραουνάκης - Νησιώτικο Πανηγύρι
Με τους «Ξέφραγο Αμπέλι»


Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 

Sputnik Stage : «Σημασία έχει να αγαπάς άνευ όρων». 
Πρεμιέρα του βίντεο κλιπ της καμπάνιας- Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ: Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης - Μαρίνα Σάττι - 80’s - 90’s Party με τους Κώστα Μπίγαλη, Πωλίνα & Σοφία Αρβανίτη!



Λαϊκή Σκηνή: Δημήτρης Μυστακίδης - Γκιντίκι - Ικαριώτικο Γλέντι

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 

Sputnik Stage : Χρήστος Δάντης - Αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη με τους Μανώλη Φάμελλο, Πέννυ μπαλτατζή, Δώρο Δημοσθένους Μαρία Κηλαηδώνη & Χρήστο Παπαδόπουλο - 

Λαϊκή Σκηνή:  Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και η Μάρθα Φριντζήλα - Παντελής Κυραμαργιός & No Pasaran 



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Εισιτήρια: Μονοήμερα 5 ευρώ. Τριήμερα 12 ευρώ 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00
Πρόσβαση για ΑΜΕΑ