MADRUGATA 1

Η Ane Brun, η μαγευτική φωνή από τη Νορβηγία, στο πλευρό των Madrugada στο Παναθηναϊκό Στάδιο!

MADRUGADA

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

Special Guest: Ane Brun

Opening Act: Αmanda Tenfjord

Το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου οι Madrugada θα καλωσορίσουν στη σκηνή την Ane Brun!

Η Νορβηγίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Ane Brun είναι μία ιδιαίτερη μουσική περίπτωση! Θα μπορούσαμε να πούμε, η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή της Σκανδιναβίας, με την καριέρα της να μετρά μέχρι τώρα δώδεκα άλμπουμ από το ντεμπούτο της, το 2003, με το Spending Time with Morgan.



Με τους Madrugada έχουν συνεργαστεί πολλές φορές με αποκορύφωμα τη συνεργασία τους στο ντουέτο με τον Sivert Hoyem, Lift me.

 
Η Ane Brun είναι διάσημη όχι μόνο για τις ερμηνείες της αλλά και για τη δουλειά της με σημαντικούς καλλιτέχνες. Το 2010, συνόδευσε τον Peter Gabriel στην περιοδεία του New Blood ως support act αφού προηγουμένως είχε τραγουδήσει στο ομώνυμο άλμπουμ του το μέρος της Kate Bush στο κομμάτι Don't' Give Up.

Συμμετείχε επίσης στο Dr. Kucho! & Το Can't Stop Playing (Makes Me High) του Gregor Salto, το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των βρετανικών charts το 2015.

Διευθύνει τη δική της δισκογραφική, την Balloon Ranger Recordings.

Και ας μην ξεχνάμε ότι μαζί με τους Madrugada στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου θα ανέβει και ένα «δικό μας» κορίτσι, η 25χρονη Ελληνονορβηγή τραγουδίστρια Αμάντα Τένφιορντ (Amanda Tenfjord).

Η ήρεμη δύναμη των Madrugada, η μουσική τους, δυνατή και ευάλωτη ταυτόχρονα, θα πλημμυρίσει το Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας. Αυτή τη φορά, δε θα είναι μόνοι. Δύο υπέροχες γυναίκες, δύο από τις πιο ωραίες και μελωδικές νέες φωνές της ποπ σήμερα θα τους συνοδεύσουν ζωντανά στη σκηνή.

Η Σκανδιναβία στα καλύτερά της!