DUB

Στην μεγάλη γιορτή τους στην Ελλάδα, «φωτιά στα όργανα» θα βάλουν οι: Blend Mishkin feat BNCNO HARD FEELINGS (tiny jackal & thanasimos), NOVEL 729, LOBOSkg's Dub Alliance, Fer de LanceXaraUltra & Aria.

Με καταγωγή από το Saint-Etienne, στη βιομηχανική καρδιά της Γαλλίας, οι Dub Inc συνδυάζουν την κλασσική reggae με dub, dancehall, ska, hip-hop στοιχεία και αφρικανικές επιρροές. Δημιουργούν έτσι ένα μεθυστικό μουσικό υβριδικό είδος με τραγούδια κοινωνικής αφύπνισης. Με αυτόν τον τρόπο κέρδισαν αρχικά τρομερή αναγνώριση στην πατρίδα τους, τη Γαλλία.
Στη συνέχεια, οι δυνατές και φορτισμένες ενεργειακά συναυλίες τους, τους χάρισαν ένα συνεχώς διευρυνόμενο και πιστό πλήθος θαυμαστών.
Διατηρώντας το ανεξάρτητό πνεύμα τους και μένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι Dub Inc είναι το πιο επιτυχημένο reggae συγκρότημα που παίζει σήμερα στην Ευρώπη και φυσικά έχουν συμμετάσχει σε όλα τα μεγάλα παγκόσμια φεστιβάλ, έχοντας ήδη εμφανιστεί στο Paleo, το Francofolies, το WOMAD, το Rototom Sunsplash και το Summerjam.

Οι χαρισματικοί τραγουδιστές των Dub Inc, Hakim "Bouchkour" Meridja και Aurelien "Komlan" Zohou τραγουδούν στα αγγλικά, γαλλικά και την καμπίλε (βερβερική γλώσσα που μιλιέται στην Αλγερία). Πλαισιωμένοι από το βαθύ μπάσο του Moritz Von Korff, τα πλήκτρα του Frédéric Peyron και του Idir Derdiche, την κιθάρα του Jérémie Grégeois και τα τύμπανα του Grégory "Zigo" Mavridorakis, οι Bouchkour και Komlan μεταδίδουν δυνατά θετικά μηνύματα μέσα από τα εντυπωσιακά φωνητικά τους, δημιουργώντας μουσική με πραγματικά παγκόσμια απήχηση.
DUB 2
DUB INC. LIVE
14 Οκτωβρρίου @ Anodos Live Stage

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00

Τιμές εισιτηρίων

Προπώληση: 15 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: Viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων
όλα τα Viva Spots
(Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni's)

ΚΑΙ

Sorry Mom (Αγία Παρασκευή)
AlcoHole (Αγία Παρασκευή)
Color skate HotBox hip hop store (Πειραιάς)
Jackal's tattoo (Νέα Σμύρνη