1MAGIKH

Μια νύχτα... μαγική, θα ζήσουμε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο σε μια μοναδική παράσταση αφιερωμένη στα αριστουργήματα της λαϊκής μουσικής σκηνής που έγραψαν ιστορία!

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, οι υπέροχοι καλλιτέχνες Πέτρος ΊμβριοςΜαριάννα Παπαμακαρίου και Ανδρέας Χατζηανδρέου ενώνουν τις φωνές τους, σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί, ερμηνεύοντας Καζαντζίδη, Διονυσίου, Αγγελόπουλο, Γαβαλά, Μαρινέλλα, Καίτη Γκρέι και άλλες μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων τραγουδιστών, που άφησαν εποχή και λάτρεψαν διαχρονικά όλες οι γενιές!

Γνωστός και αγαπητός σε όλη την Ελλάδα, ο Πέτρος Ίμβριος υπηρετεί με επιτυχία, δεκαετίες την τέχνη της μουσικής, με απαράμιλλο σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου θεωρείται πλέον από κοινό, καλλιτέχνες και δημοσιογράφους η μεγαλύτερη λαϊκή φωνή της εποχής μας, ενώ τον Ανδρέα Χατζηανδρέου με την ιδιαίτερη ερωτική χροιά στη φωνή, που θυμίζει άλλες εποχές, γνωρίσαμε πριν λίγους μήνες στο Καλλιμάρμαρο ερμηνεύοντας μοναδικά Σπανουδάκη και Πέτρινα Χρόνια.

Και οι τρεις θα τραγουδήσουν για πρώτη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, με στόχο να "επαναφέρουν" μουσικά, εκείνη την εποχή που όλοι νοσταλγούμε, όταν ο ρομαντισμός, το συναίσθημα, ο σεβασμός, η αγάπη, η αγνότητα κυριαρχούσαν.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τους στίχους των αξέχαστων αυτών αριστουργημάτων, τραγουδάμε μικροί και μεγάλοι μέχρι σήμερα.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση, έχει αναλάβει ο καταξιωμένος μαέστρος που εμπιστεύονται όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής, ο Γιώργος Παγιάτης. 
Οργάνωση Παραγωγής Γεωργία Μπιτάκου. 


Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 
Έναρξη : 21:30
Εισιτήρια: 15, 20 ευρώ

Προπώληση: viva.gr 


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 
Τηλέφωνο: 21 0931 5600