water 4

Το πιο γνωστό και επιτυχημένο Waterboys anthem είναι αναμφίβολα το The Whole Of The Moon! Και στις 22 Ιουνίου κάτω από τον αττικό ουρανό, στην Ακρόπολη οι θαυμαστές του συγκροτήματος σίγουρα θα το ακούσουν ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Οι νύχτες που έρχονται ανήκουν στο φεγγάρι, που πλησιάζει στο πλήρες γέμισμά του. Στις 4 Ιουνίου, στον ουράνιο θόλο θα λάμπει η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού ή αλλιώς, Strawberry Moon. «Το φεγγάρι της φράουλας» καθώς με αυτό, ξεκινά η συγκομιδή των γλυκών καρπών που ταυτίζονται με τον έρωτα. 
Φέτος, η πανσέληνος του Ιουνίου κορυφώνεται στον Τοξότη, ζώδιο της φωτιάς και γεννά αυθορμητισμό, ενέργεια και την ανάγκη να αναζητήσουμε την αλήθεια, τη γνώση και την απελευθέρωση.
Κάπως αυτό είναι και το νόημα του The Whole of the Moon κι αυτή είναι η ιστορία του...
Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Απριλίου

Όλες οι θέσεις, κάτω και άνω διαζώματος, είναι αριθμημένες.

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 65 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Κάτω Διάζωμα
Διακεκριμένη Ζώνη/ VIP: 65 ευρώ
Ζώνη A: 56 ευρώ
Ζώνη B: 52 ευρώ
Ζώνη Γ: 45 ευρώ

Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 45 ευρώ
Ζώνη E: 42 ευρώ
Ζώνη ΣΤ: 35 ευρώ
Ζώνη G: 30 ευρώ

ΑμεΑ: 30 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Τα εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ. Το εισιτήριο των συνοδών κοστίζει 30 ευρώ. Κρατήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 3221 897, Δε-Πα 10:00 - 17:00.

Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων

Δίκτυο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/waterboys/ 
Τηλεφωνικά: 11876
Δίκτυο μεταπωλητών viva: Καταστήματα: Nova, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni's