amed 4

O Κώστας Τσαγγαρίδης γιορτάζει τα γενέθλια του Sinatra και αναβιώνει τη μουσική του soundtrack της ζωής μας

11 Δεκεμβρίου 2023

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 
Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»

Σε ένα συναρπαστικό αφιέρωμα στη διαχρονική μαγεία του Frank Sinatra, ο πιανίστας-τραγουδιστής Κώστας Τσαγγαρίδης πρόκειται να μαγέψει το κοινό στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το "Happy Birthday Mr. Frank Sinatra" - μια «βραδιά piano-bar» την παραμονή των γενεθλίων του Ol' Blue Eyes! Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:00, το κοινό θα μπει σε έναν κόσμο όπου οι κλασικές μελωδίες γεφυρώνουν το παρελθόν και το παρόν, πυροδοτώντας την ατμόσφαιρα με το μουσικό πνεύμα του Sinatra.

"Οι καλεσμένοι σε αυτό το ιδιότυπο «party γενεθλίων» θα μεταφερθούν στη χρυσή εποχή της μουσικής, όπου η φωνή του Sinatra κυριαρχούσε στον αέρα. Ο Κώστας Τσαγγαρίδης, φημισμένος για τη συναισθηματική του ευελιξία και τη μουσική του κομψότητα, θα εντρυφήσει στο πλούσιο ρεπερτόριο των κλασικών τραγουδιών του Sinatra, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά εμπνευσμένη από τραγούδια που έχουν συγκινήσει γενιές και γενιές. Η συγκίνηση του "Strangers In The Night" θα απλωθεί στην αίθουσα, καθώς οι συγχορδίες του στο πιάνο θα συνοδεύουν εκείνες τις εμβληματικές πρώτες ματιές και ρομαντικές συναντήσεις, ενώ το συγκλονιστικό "I've Got You Under My Skin", θα υπενθυμίσει σε όλους το αδιάσπαστο, βασανιστικό δέσιμο του έρωτα. Το κοινό θα νιώσει την ενέργεια του "New York, New York", με τον γνώριμο ρυθμό του να υπόσχεται λαμπερά φώτα και όνειρα μεγάλης πόλης από την καρδιά της Αθήνας. Με κάθε τραγούδι, το κοινό θα ταξιδέψει μέσα από αφηγήσεις αγάπης, προσδοκίας, προβληματισμού και ανεξαρτησίας — θέματα που καθόρισαν τη λαμπρή καριέρα του Sinatra.

«Τη μουσική του Sinatra δεν την ακούς απλά, αλλά την βιώνεις», τονίζει ο Κώστας Τσαγγαρίδης, με ένα πάθος και στυλ που απηχούν τη γοητεία που έκανε τον Sinatra θρύλο. «Αυτή η εκδήλωση είναι μια κοινή ανάμνηση που εξυμνεί τον άνθρωπο που μας έμαθε να κάνουμε τα πράγματα "My Way" και μας διαβεβαίωσε ότι "The Best Is Yet to Come" με την αιώνια αισιοδοξία του».

Τελικά, το "Happy Birthday Mr. Frank Sinatra" δεν είναι απλώς μια «βραδιά πιάνο-μπαρ», αλλά ένας φόρος τιμής στις κοινές εμπειρίες που η μουσική του Sinatra συνεχίζει να εμπνέει, κλείνοντας το μάτι σε γλεντζέδες, ρομαντικούς και ονειροπόλους που είναι έτοιμοι να αφεθούν σε μια βραδιά γεμάτη αρχοντική αίγλη, εκλεπτυσμένους ήχους και μια πινελιά νοσταλγίας.

What: Happy Birthday Mr. Frank Sinatra με τον Κώστα Τσαγγαρίδη

When: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, 20:00

Where: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Μουσική Βιβλιοθήκη Λίλιαν Βουδούρη

Tickets: €12 (προπώληση έως 10/12), €15 (κανονικό)

Online tickets: https://www.more.com/music/happy-birthday-mr-frank-sinatra/