Pandas Gisdakis Erofili

Την πρώτη παρουσίαση του καινούριου κύκλου τραγουδιών του, με τίτλο «Ζωές Χωριστές» θα πραγματοποιήσει ο συνθέτης Δαμιανός Πάντας,  μαζί  με τους δύο ερμηνευτές του album, την Ερωφίλη και τον Βασίλη Γισδάκη στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», την Κυριακή 7 Απριλίου.

O δίσκος «Ζωές Χωριστές» περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τους στίχους των οποίων υπογράφουν ο Αντώνης Παπακωνσταντινίδηςo Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, o Ιωάννης Πάττας, η Μαρία Φωτοπούλου και ο Δαμιανός Πάντας.  Δέκα τραγούδια που πραγματεύονται τις σημερινές σχέσεις των ανθρώπων μέσα σε μια κοινωνία που μας απομακρύνει και μας αποξενώνει. 

 

Ένα album που χαρακτηρίζεται από το ξεχωριστό μελωδικό ύφος του Δαμιανού Πάντα, την ευαισθητοποίηση στα σημεία των καιρών μας και που εκφράζεται μοναδικά από τον ιδιαίτερο συνδυασμό της αισθαντικής φωνής του Γισδάκη και της συναισθηματικής έντασης που φέρνει στο προσκήνιο η Ερωφίλη.

Την παρουσίαση θα προλογίσουν η Μαρίνα Λαχανά (ραδιοφωνική παραγωγός - δημοσιογράφος), ο Αντώνης Μποσκοΐτης (δημοσιογράφος – κινηματογραφιστής) και ο Γιάννης Φιλιππίδης (συγγραφέας) ενώ θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μίνα Μαύρου (εκδότρια mousikogramma.gr).

Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν τα τραγούδια του δίσκου «Ζωές Χωριστές», ενώ στο δεύτερο αγαπημένα κομμάτια από τους δύο προηγούμενους κύκλους

τραγουδιών του Δαμιανού Πάντα,  “Της ημέρας τα σκοτάδια” με τον Βασίλη Γισδάκη και “Στα  λόγια η ψυχή” με την Ερωφίλη.

Συντελεστές παράστασης:

Ρόλη Γιαμοπούλου: τύμπανα
Αλέξης Κρανίου: κιθάρες

Σταύρος Παργινός: τσέλο
Βασίλης Ραψανιώτης: βιολί
Θανάσης Σοφράς: μπάσο
& Δαμιανός Πάντας: πιάν

Κυριακή 7 Απριλίου, ώρα 20:00

 

Μουσική σκηνή “Σφίγγα”

Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13 – Αθήνα

Τηλ. 211 4096149 & 698 784 4845

Είσοδος δωρεάν