Τα καλύτερα μας χρόνια

« ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ »- Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου    -     21.00

Ο Δάκης, η Ελπίδα, ο Πασχάλης, ο RobertWilliams, ο Τζορντανέλλι, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, και η Κατερίνα Αδαμαντίδου, θα βρεθούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στην σκηνή του Θεάτρου Βράχων, συνοδοιπόροι τους,  οι  σπουδαίοι μουσικοί τους και όλοι οι συντελεστές του VinylAttackGenerationsPartyτραγουδιστές, χορευτές και Djs. . . Μια αξέχαστη συναυλία με πολλές εκπλήξεις και Happening. Στις 8 Σεπτεμβρίου στο «Θέατρο Βράχων», 20 καλλιτέχνες επί σκηνής, θα σας παρασύρουν  στην πιο  δυνατή  συναυλία που ζήσατε ποτέ .

Στην συναυλία αυτή, θα συνυπάρχουν μαγικά,όλες τους οι  επιτυχίες που άφησαν εποχή και τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, όπως, «Στο Μπαράκι», «Κατερίνα Κατερινάκι», «Στην ντισκοτέκ», «Έτσι απλά αγαπώ», «Τόσα καλοκαίρια», «Μίλα μου», «Μια σου λέξη», «Άνθρωπε αγάπα», «Ήλιε μου»,  «Μάθημα Σολφέζ», «Σωκράτη εσύ σουπερσταρ», «Το κορίτσι του φίλου μου», «Ο τρόπος», «Το κορίτσι του Μάη», «Το σχολείο», «Σαν ένα όνειρο»,  «Τζένκινς Χαν» . . . . Ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, αναβιώνοντας μελωδίες και ρυθμούς από την εποχή του βινυλίου και της εξωστρέφειας,όλες οι ανεξίτηλες αναμνήσεις στο χρόνοξαναζωντανεύουν σε μια επετειακή συναυλία !!

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια»,είναι ένα μουσικό νοσταλγικό ταξίδι σε εποχές που ζήσαμε ή θα θέλαμε να έχουμε ζήσει, ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις μιας αξέχαστης γενιάς. Βιώματα ανθρώπων, που πίνοντας σε υπαίθρια μπαράκια dry martini, ερωτεύτηκαν, γέλασαν, πέταξαν.

Τα «Καλύτερα μας Χρόνια» είναι, μια συναυλία έξω από τα συνηθισμένα κι αναμενόμενα, γεμάτηχαρά  και  χορό στο οποίο ο ρυθμός, τα φώτα, η πανδαισία μελωδιών και χρωμάτων,θασας απογειώσουν!!

Τιμές Εισιτηρίων:Μεγάλη προσφορά, τα πρώτα εισιτήρια μόνο με 8,00 €(Προσφορά που ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)— Προπώληση, Φοιτητικά, Άνεργοι: 12,00—Ταμείο: 15,00