unnamed 4

"My music has soul" έτσι περιγράφει η Sharon Kovacs τη μουσική της και εμείς πιστεύουμε ότι το σχόλιο της είναι πέρα για πέρα αληθινό...

Στην περίπτωση της Kovacs έχουμε να κάνουμε με μια τραγουδίστρια, που σε καθηλώνει, που σε "ζαλίζει"! Μια ιδιαίτερα βαθειά, αισθαντική και συνάμα σκοτεινή φωνή, που σε στοιχειώνει, που βγαίνει από την ψυχή της και είναι γεμάτη δύναμη, όπως και τα τραγούδια της. Μπορεί να μην συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει! Έτσι, εντελώς ξαφνικά, από το πουθενά, εμφανίζονται αστέρια που ανατρέπουν όλα τα δεδομένα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Kovacs με το πρώτο της  EP "MyLove" έφτασε στο νούμερο  #6 των Ολλανδικών iTunescharts και εδώ, στην Ελλάδα, κατέκτησε την πρώτη θέση #1! Το τραγούδι έχει πάνω από 1.6 εκατομμύρια views.
 

Στις 10 Απριλίου ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ "Shades of Love", που είναι σίγουρο ότι θα μας καταπλήξει με την βαθιά, ανατριχιαστική του ατμόσφαιρα. Η Kovacs έχει προγραμματίσει ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και φυσικά έρχεται και στην Ελλάδα!

Κυρίες και κύριοι... ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Kovacs!

Αθήνα, Παρασκευή 24 Απριλίου, Βοτανικός LiveStage

  

Η ιδιαίτερη χροιά αλλά και το στυλ της, κάνουν τις συγκρίσεις αυτόματες και αναπόφευκτες. Οι  Portishead και η ShirleyBassey έρχονται αμέσως στο μυαλό. Η AmyWinehouse και η LanaDelRay επίσης ...

"Αυτός ο σκοτεινός, ζοφερός σχεδόν, ήχος βγαίνει από τη φωνή μου και τις ενορχηστρώσεις αλλά και από το γεγονός ότι γράφουμε σε κλίμακα μινόρε. Μου αρέσουν οι «ατμόσφαιρες» και η μουσική μου έχει ψυχή!". Οι δικές της επιρροές έρχονται από το παρελθόν. "Μου αρέσουν οι Billie Holiday, Etta James, Ella Fitzgerald, Nina Simone, Dinah Washington... ακόμα και η Tina Turner και η Janis Joplin είναι οι αγαπημένες μου, τις ακούω συνεχώς... γυναίκες τραγουδίστριες με προσωπικότητα, που "έζησαν" τη ζωή τους. Τα συναισθήματα και οι εμπειρίες τους αποτυπώθηκαν στη φωνή τους και αυτό είναι τόσο ελκυστικό."

Opening acts

Angelica Dusk
Greeklish Babylon
TheMoka Band

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30

BοτανικόςLive Stage
Κασσάνδρας 19
(Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3473 835