A169 1

“Takes two to tango” λένε!! Έτσι και ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης Πάνος Αμαραντίδης, δημιουργεί την μουσική παράσταση «Let’s duet», ανακαλύπτοντας κάθε φορά νέους αλλά και καταξιωμένους ερμηνευτές, τους σμίγει επί σκηνής και υπόσχεται να προσφέρει στο κοινό του El Convento del Arte, μια μουσική βραδιά διαφορετική από τις άλλες που γνώρισε μεγάλη επιτυχία και επαναλαμβάνεται τη Δευτέρα 21 Μαϊου.

“ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΑ...” Δύο νέοι ερμηνευτές, ο Κώστας Μπουγιώτης και ο Πάνος Παταγιάννης, με διαφορετικές πορείες ζωής και δημιουργίας, βρέθηκαν “απροσδόκητα” στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό. Η καλλιτεχνική τους χημεία ήταν  εμφανής από την πρώτη στιγμή. Αυτό είδε ο Πάνος Αμαραντίδης και τους πρότεινε να εμφανιστούν και να την μεταφέρουν στη σκηνή του El Convento del Arte.  Σκάρωσαν λοιπόν ένα μουσικό ταξίδι με σταθμούς από το Αγγλικό musical και το Δυτικό τραγούδι ως τους μεγάλους Έλληνες κλασσικούς συνθέτες και το συνέθεσαν σε μια παράσταση που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση... στο πιάνο τους συνοδεύει ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.

Ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας ώς συνοδοιπόρος υπογράφει το μενού και προτείνει απο μια μεγάλη λίστα ετικετών το κατάλληλο κρασί.

Ερμηνεία: Κώστας Μπουγιώτης - Πάνος Παταγιάννης

Στο πιάνο ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου.

Σκηνοθεσία - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

 

El Convento Del Arte

Βιργινίας Μπενάκη 7

Μεταξουργείο, Αθήνα

Δευτέρα 21 Μαίου 2018

Διάρκεια: 2:30 ώρες με διάλειμμα

 

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ωρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

ΠληροφορίεςΚρατήσεις: El Convento Del Arte - τηλ. 2105200602

Είσοδος: 10 euro

 

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr