GHatzinassiosPress04

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος, συνθέτης με τα  άφθαρτα τραγούδια στο χρόνο που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά και κορυφαίος πιανίστας και μουσικός
και η Αλέκα Κανελλίδου μια σπουδαία ερμηνεύτρια η οποία έχει σφραγίσει μια ολόκληρη εποχή με την υπέροχη,  αισθαντική και ερωτική φωνή της,
συναντιούνται στις Γραμμές από το Σάββατο 16 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Γιώργος Χατζηνάσιος - Αλέκα Κανελλίδου για πρώτη φορά μαζί σε ζωντανές εμφανίσεις στις Γραμμές, σε μια ξεχωριστή, συναρπαστική συνάντηση.

Δυο λαμπερά ονόματα, δυο ξεχωριστές διαδρομές. Η πρώτη δισκογραφική τους συνάντηση έγινε πριν πολλά χρόνια... Η πρώτη συνάντησή τους επί σκηνής θα πραγματοποιηθεί στις Γραμμές  όπου μας προσκαλούν σε ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι, σε αναπάντεχους μουσικούς δρόμους, με ένα πρόγραμμα που θα αγκαλιάζει τις προσωπικές τους επιτυχίες και όχι μόνο.

Από την έναρξη της σεζόν οι Γραμμές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία,η οποία αναμένεται να συνεχιστεί με το υπέροχο αυτό πρόγραμμα του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Αλέκας Κανελλίδου που θα μας κρατάει συντροφιά κάθε Σάββατο στις 22.30 και Κυριακή στις 19.00.

 IMG 0536

Γραμμές

Κωνσταντινουπόλεως 111, Κεραμεικός

Τηλ. Κρατήσεων: 2103477058 - 6945106604

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο στις 22.30 - Κυριακή στις 19.00

Προπώληση: viva.gr