12.3 Les Au Revoir El Convento Del Arte instagram

Οι Les Au Revoir με το νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους” να έχει κερδίσει τις πιο όμορφες εντυπώσεις, ετοιμάζουν μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση στην Αθήνα, την Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte για την επίσημη παρουσίαση του!

Η παρουσίαση ενός album για κάθε δημιουργό είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας, για τους Les Au Revoir αυτή η στιγμή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα μιας και έχουν να πραγματευτούν με την διασκευή μερικών από των μεγαλύτερων επιτυχιών του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή. Σε αυτή την ιδιαίτερη βράδια δεν θα μπορούσαν να μην έχουν ετοιμάσει για εμάς επί σκηνής, κάτι το διαφορετικό! Σε αυτό το νέο τους μουσικό κεφάλαιο θα εξιστορήσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το νέο τους δίσκο και θα στολίσουν το πρόγραμμα τους με τις καλύτερες στιγμές από το πρώτο τους album “Retro’Clock”.

Πέμπτη 12 Μαρτίου στο El Convento Del Arte (Αθήνα), οι Les Au Revoir ετοιμάζουν μια βραδιά αφιερωμένη στο νέο τους album “Στους Πέντε Άνεμους”, βγαλμένη μέσα από την δίκη τους μουσική χρονομηχανή που δεν πρέπει να χάσετε. 

Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα -
Programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)

Guest

Κώστας Κατσαρός (Τρομπέτα & Κρουστά)