TSAROUXHS 2

Ενα μήνα μετά το sold out του στο Foyer του θεάτρου Τζένη Καρέζη, ο Αδάμ Τσαρούχης επιστρέφει για να μας γοητεύσει ακόμα μια βραδιά με το Smooth Midnight, τηνΠαρασκευή 15 Απριλίου!

Μελωδίες που έχουμε αγαπήσει καθώς και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία. Προσωπικές επιλογές από το juke box των ακουσμάτων του από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως το «Lullaby of birdland", αλλά και τη «Μπόσα Νόβα του Ησαΐα» του Φοίβου Δεληβοριά, αλλά και το "Just walk Away» της Celine Dion, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από την Walnut Entertainment με τίτλο «Τόσο Πολύ», σε στίχους  Χρυστόφουρου Μπαλαμπανίδη  και μουσική του Γιώργου Γκρέκα .

Ο Αδάμ Τσαρούχης προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του είναι τραγουδιστής. Παρακολούθησε από μικρή ηλικία μαθήματα τραγουδιού και μουσικής, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει υποτροφία για την Αμερική κάνοντας μαθήματα Μιούζικαλ. Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία», με τραγούδια όπως τα «Όπως μπαίνει ο χειμώνας» και «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά. Έχει πραγματοποιήσει αρκετές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές όπως: Gazarte, Σταυρός του Νότου, Half Note, Σφίγγα και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.



Πλήκτρα & Ενορχηστρώσεις: Μάνος Αθανασιάδης
Τύμπανα: Δημήτρης Χριστοδουλάκης
Μπάσο: Κώστας Κωνσταντίνου
ArtWork: Ελίζα Ζαρίφη / Trebanal Creative Services
Προπώληση Εισιτηρίων:  VIVA.GR 
Ώρα Έναρξης : 20.30
Τιμή Εισιτηρίου : 10, 12 ευρώ

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Afrogreco Music Entertainment|


Θέατρο Τζένη Καρέζη
Ακαδημίας 3, Αθήνα
Τηλ. 210 3636114 - 2103625520