BRAZILIAN

Οι Bate-Coxa Trio, μας προσκαλούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου, στις 21.30, σε μία μαγευτική βραδιά, που θα αγκαλιάσει τις αισθήσεις μας, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, του γνωστού Πολυχώρου Πολιτισμού, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

Οι Bate-coxa είναι ένα νεοσύστατο συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2017.

Τρεις μουσικοί ο κιθαρίστας Παναγιώτης Τζίνας, ο φλαουτίστας και μπασίστας Alfred Ruci και ο κρουστός Νίκος Νταρίλας, που δραστηριοποιούνται στο μουσικό περιβάλλον της Αθήνας και της Ελλάδας, συναντήθηκαν για να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική και ειδικότερα για την βραζιλιάνικη και τη μουσική της Λατινικής Αμερικής ευρύτερα. Μαζί τους η Stadi Σταυριανέατραγουδάει τις μαγευτικές μελωδίες της Βραζιλίας, αφηγείται και παρουσιάζει τους πρωταγωνιστές μιας αστείρευτης και παγκοσμίως σημαντικής μουσικής παράδοσης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνθέσεις από μεγάλους εκπροσώπους της Βραζιλιάνικης και της λάτιν μουσικής. Θα ακουστούν έργα των B. PowellA.C. JobimE. GismontiM. Pereira,  A. Lauro και άλλων. Τα κομμάτια παρουσιάζονται διαφοροποιημένα με αυτοσχεδιασμούς και γενικώς με μια αυθεντική προσέγγιση που ταιριάζει στη σύνθεση του συγκροτήματος.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 
Ώρα έναρξης: 21.30 
Είσοδος: 10€
Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6970156070