SUPER KORITSI Cover Photo

Υψώνεται ασταθής. Μετεωρίζεται. Το βλέμμα της μάταια προσπαθεί να χαρτογραφήσει τον επόμενο προορισμό. Απότομη προσγείωση. Η πόλη την τυλίγει και ο αέρας μυρίζει ειρωνεία. Επαναλαμβάνεται. Σαρκάζει τον κόσμο και αυτοσαρκάζεται. 

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ μας συστήνει το «Σούπερ κορίτσι» σε στίχους της SunnyΜπαλτζή και μια σειρά από προσεκτικά επιλεγμένα τραγούδια με σύγχρονο rock ηχόχρωμα και έντονες αντιθέσεις. Σκληρά, μα ταυτόχρονα εύθραυστα και ατμοσφαιρικά, συνθέτουν το πρώτο ολοκληρωμένο δισκογραφικό της βήμα, όπως και το “Superheroine” σε στίχους της Sunnyκαι μουσική, όπως και στο «Κορίτσι» του Χρίστου Σερενέ. 

Τη γνωρίσαμε το 2008 με την επιτυχία "Μέσα σου" (Stavento) και την ακούσαμε στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, μέχρι το 2013. Μία από τις πλέον υποσχόμενες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς -αυτή τη φορά σε ρόλο πρωταγωνιστή- αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα

«Χίλιες λέξεις», σε στίχους και μουσική του Μάνου Αθανασιάδη. «Αχ και να Μπορούσα», σε στίχους των Λίλας Κατσογιάννη και Γιώργου Στάθη και μουσική του Απόστολου Τσιάρκα. «Αριθμός 109» σε στίχους και μουσική του Βαγγέλη Βατσινέα. «Closer»/Μόνο για ‘κείνη μη μου λες» σε στίχους και μουσική των KingsofLeon/Μάνου Ξυδούς, συμμετέχει ο Σωτήρης Χασιώτης.