Calum Scott

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός Calum Scott κυκλοφόρησε μια special έκδοση του πρώτου του album Only Human στις 30 Νοεμβρίου. Το Only Human(Special Edition) περιλαμβάνει και το νέο single του Calum No Matter What” που κυκλοφόρησε ήδη, αλλά και άλλα τρία bonus τραγούδια.

Κυκλοφορεί από τη Universal Music.



  1. If Our Love Is Wrong
  2. Give Me Something
  3. Rhythm Inside
  4. You Are The Reason
  5. Come Back home
  6. Stop Myself (Only Human)
  7. Dancing On My Own
  8. Only You
  9. Won’t Let You Down
  10. What I Miss Most
  11. Hotel Room
  12. Good To You
  13. Not Dark Yet
  14. Dancing On My Own (Tiesto Remix)


  1. Need To Know
  2. No Matter What
  3. Sore Eyes
  4. White Christmas (1 Mic 1 Take/Live From Abbey Road Studios)
primi sui motori con e-max