GUITEI1

Eίναι ένα από τα τραγούδια που αναζητούν περισσότερο στο Shazam, κάθε φορά που παίζεται στο ραδιόφωνο.
Ένα υπέροχο τραγούδι στα γαλλικά που ξαφνιάζει με το πρώτο άκουσμα.

Ο Gautier (Γκωτιέ) Βελισσάρης γνωστός στο ελληνικό κοινό από τα δημοφιλή τραγούδια "Υοu give me love’, ‘Home’ και με δύο προσωπικούς δίσκους σε αγγλικό στίχο, κυκλοφορεί ένα νεοκλασικού ύφους νέο single, με τίτλο "Τes yeux ici" (Tα μάτια σου εδώ).  

Στιχουργικά είναι μια αγωνιώδης επίκληση για επικοινωνία σε μια εποχή που όλα τα μάτια είναι στραμμένα στα κινητά κι όχι σε άλλα μάτια. 

H μουσική έχει έντονες κλασικές μπαρόκ αναφορές σε ένα σύγχρονο μινιμαλιστικό ηχητικό περιβάλλον. 
Η μελαγχολία της αποτυχημένης επαφής και της ανθρώπινης αποξένωσης, αποκαλύπτονται μέσα από μια ονειρική μελωδία, με έντονες κινηματογραφικές διαστάσεις.  Το χαμηλότονο και συχνά αγωνιώδες τραγούδισμα του Gautier αποδίδει όλη την ποιητικότητα των στίχων της Τίνας Αλεξοπούλου, σε ένα θέμα που αγγίζει τις ζωές όλων. 


Ο Gautier (Γκωτιέ) Βελισσάρης είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός με δύο αγγλόφωνους προσωπικούς δίσκους (Babylon, Pink Cinnamon) και συνεργασίες τόσο σε αγγλικό όσο και σε ελληνικό στίχο. Μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει ως τραγουδιστής στον Ερωτόκριτο του Δημήτρη Μαραμή (Λυρική Σκηνή), έχει συνεργαστεί με τον Παρασκευά Καρασούλο ως συνθέτης στο "Της ομορφιάς το άγριο φιλί" (ενορχ. Γιώργος Ανδρέου) και πιο πρόσφατα υπέγραψε τους στίχους και τη μετάφραση (από τα γαλλικά) στα "Μαύρα μάτια σου" σε ντουέτο με την Μυρτώ Μποκολίνι. Η τελευταία συνεργασία είναι με την Τίνα Αλεξοπούλου στο ‘Τα Μάτια Σου Εδώ’. 
GAUTIER2

"Τes yeux ici"
Μουσική / Ενορχήστρωση / Ερμηνεία: Gautier Velissaris

Στίχοι: Gautier / Tίνα Αλεξοπούλου.
Σενάριο / Οργάνωση Παραγωγής: Tίνα Αλεξοπούλου
Mixed & Mastered: Γιάννης Χριστοδουλάτος @ sweetspot studios
Additional programming: Σταύρος Φώσκολος @ sweetspot studios
Σκηνοθεσία video: Πέτρος Σκούτας
Χορογραφία: Ναταλία Βουκελάτου-Κολυβά
Φωτογραφία εξωφύλλου: Στέλιος Χουστουλάκης