FROUTOPIA

      Η "Φρουτοπία" του Ευγένιου Τριβιζά, το αγαπημένο κόμικ και τηλεοπτικό κουκλοθέατρο της δεκαετίας του ’80, επιστρέφει στη σκηνή του "Rex" για να κερδίσει τους μικρούς και να θυμίσει στους μεγάλους το μαγικό της κόσμο!

Τριάντα χρόνια μετά ο διαμόνιος δημοσιογράφος Πίκος Απίκος επιστρέφει στη μακρινή Φρουτοπία, δυτικά του Αβγατηγανιστάν, ανατολικά του Πιπερού και βορειοδυτικά της Χώρα του Χασμουρητού, για να λύσει και πάλι το μυστήριο της εξαφάνισης του Μανόλη του Μανάβη! Με ποιον τρόπο θα αντιμετωπίσει το τρομερό Φρουκτήνος; Θα βοηθήσει τον Ανανία το πεπόνι να βρει τη βούλα του; Θα αποτρέψει τη Μάτα τη ντομάτα να πέσει στις ρόδες κάποιας ολέθριας νταλίκας; Θα βρει τον τρόπο να εξιχνιάσει την απεχθή συνομωσία που συντελείται αυτήν ακριβώς τη στιγμή στη μακρινή Φρουτοπία;

Ο Αιμίλιος το μήλο, η Μαρουλίτα το μαρούλι, ο Αρχέλαος το λαχανιασμένο λάχανο, ο Θάνος το κολοκυθάκι και όλοι οι κάτοικοι της Φρουτοπίας σας υπόσχονται ακόμα μία περιπέτεια αφάνταστου ηρωισμού και κατάπτυστης προδοσίας, με υπέροχες θυσίες και ασίγαστα μίση, τολμηρές προσδοκίες και αποτρόπαιες δολοπλοκίες που θα σας προκαλέσουν καρδιοχτύπι αλλά και ρίγη ευτυχίας!

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος εννιά χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχημένη αναμέτρηση με τους ήρωες της Φρουτοπίας θα επιχειρήσει ένα δεύτερο ταξίδι στη μαγική αυτή χώρα...Από το Σάββατο 13 ΔεκεμβρίουστοΘέατρο Rex!

Τα τραγούδια της παράστασης είναι σε πρωτότυπη μουσική τουΔήμου Αναστασιάδηκαι στίχους τουΕυγένιου Τριβιζά. Στο ρόλο του Πίκου Απίκου οΛεωνίδας Καλφαγιάννης.

 
Σκηνοθεσία-Χορογραφία-Σκηνογραφία: Κωνσταντίνος Ρήγος
Με την δημιουργική συνεργασία: Ξένια Αηδονοπούλου
Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης
Ενδυματολόγος: Νατάσσα Δημητρίου
Συνεργάτης Σκηνογράφος: Μαίρη Τσαγκάρη
Φωνητική Διδασκαλία: Γιάννα Βασιλείου
Σχεδιασμός Ήχου: Γιάννης Βενιός
Φωτισμοί: Γιώργος Φωκιανός
Βοηθός Σκηνοθέτη-Οργάνωση Παραγωγής: Άγγελος Παναγόπουλος
Βοηθός Χορογράφου: Μαρκέλα Μανωλιάδη
 


Θέατρο REX,

Πανεπιστημίου 48,

Αθήνα 
Tηλ: 
2118000080

 
Παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 15:00 και Κυριακή στις 11:30