Tango por Piazzola 4

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου ο βράχος της Ακρόπολης θα πλημμυρίσει από αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου Αργεντίνου Μαέστρου AstorPiazzola.

Στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού η χορευτική CompañiaTangoenEros,του Tango ΑcropolisFestival, θα παρουσιάσει τη μουσικοχορευτική παράσταση TangoporPiazzola, ένα μεγάλο αφιέρωμα στον καλλιτέχνη που με τις νότες του έδωσε νέα πνοή στο Tango και έμπνευση σε εκατοντάδες μουσικούς παγκοσμίως.

Κάτω από τη λάμψη του αρχαίου βράχου και της φθινοπωρινής πανσέληνουεννιά ζευγάρια χορευτώνμε gueststarτην εξαιρετική χορεύτρια από την Αργεντινή, MoraGodoy,θα μας ταξιδέψουν στις νοσταλγικές γειτονιές του Buenoς Aires και θα μας καθηλώσουν με τις εκρηκτικές και σπάνιες  χορογραφίες τους με τη συνοδεία της ορχήστρας QuintetoTangartoκαι τη σαγηνευτική φωνή τηςMarthaMoreleon.

Το 1990,δυο χρόνια πριν το θάνατό του, ο Άστορ Πιατσόλα εμφανίστηκε στο Ηρώδειο με τον συνθέτη, φίλο και θαυμαστή του, Μάνο Χατζιδάκι,σε μία συναυλία που έμελλε να είναι η τελευταία του.

Είκοσι έξι χρόνια μετά, στον ίδιο χώρο, η μουσικοχορευτική παράσταση Tango por Piazzolaέρχεται για να ζωντανέψει την αξέχαστη αυτή βραδιά και να μας μυήσει στο μαγικό κόσμο του ElGran Ástor" και του nuevotango.

Μια πρόσκληση σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στη μαγεία, το πάθος και το ρομαντισμό του Tango!

Υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής!

rsz tango por piazzola 3

Πενταμελής Ορχήστρα QUINTETO TANGARTO

Με σολίστ τη Martha Moreleon

Compania Tango en Eros με Guest Star τη Mora Godoy

Σκηνοθετική επιμέλεια: Luis Alberto Mestre

Παραγωγή: Tango Acropolis Festival

Ώρα Έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων

Διακεκριμένη Ζώνη: 55 ευρώ

Α Ζώνη: 45 ευρώ

Β Ζώνη: 35 ευρώ

Γ Ζώνη: 25 ευρώ

Άνω Διάζωμα: 15 ευρώ (μη αριθμημένες θέσεις)

ΑΜΕΑ: 10 ευρώ

Προπώληση Εισιτηρίων:

www.viva.gr|11876

Καταστήματα:

Public | Παπασωτηρίου | SevenSpots | IANOS | MediaMarkt