XARITINH 1

H νέα τραγουδοποιός, κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Χαριτίνη Πανοπούλου, παρουσιάζει τον νέο της δίσκο με τίτλο ''Μystic emotions'' σε ένα solo project με κλασική κιθάρα και φωνή, με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο Γυάλινο Up Stage. 

Το album περιλαμβάνει μια συλλογή εννέα τραγουδιών από την ξένη pop και rock σκηνή, από συγκροτήματα που άφησαν εποχή όπως οι The Beatles, Aerosmith, Police, τα οποία αποδίδει η Χαριτίνη με τον ξεχωριστό της τρόπο, συνοδεύοντας ταυτόχρονα σολιστικά με την κλασική της κιθάρα.

Ο δίσκος Mystic emotions συναντά τα δικά της τραγούδια σε στίχο και μουσική, που κυκλοφορούν ήδη διαδικτυακά, και αυτά από την Heaven Music, όπως το ''Φανταστικά!'' και το ''Ψέμα κι όνειρο'', αλλά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, σπουδαίων παλαιότερων και σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών. Αναδεικνύοντας την πολυφωνικότητα του οργάνου, αλλά και την ευρεία γκάμα της ερμηνείας της, η Χαριτίνη μας καλεί σε μια περιπλάνηση στην μουσική, με μια πλούσια παλέτα ηχοχρωμάτων, φωνητικών και κιθαριστικών, γεμάτη από μυστικά συναισθήματα. Οι διασκευές στην κλασική κιθάρα ανήκουν στον διεθνούς φήμης κλασικό κιθαρίστα και συνθέτη Παναγιώτη Μάργαρη.

Στην μουσική σκηνή Γυάλινο Up Stage, θα ζήσουμε ένα μοναδικό, μουσικό, μυστικό και ατμοσφαιρικό ταξίδι, όπου το ροκ συναντάται με το έντεχνο τραγούδι, με τιμόνι την κλασική κιθάρα.

Κλασική κιθάρα - φωνή: Χαριτίνη Πανοπούλου


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 
Έναρξη : 22:00
Εισιτήρια: 10 ευρώ.
Προπώληση: viva.gr 


ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ 
Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη 171 21
Τηλέφωνο: 21 0931 5600